Followers

Tuesday, 24 December 2013

Hujan dipagi hari -kyo ni ame furutai desune !

As salam and good day ,
early morning this day very cold.... because today is rain .... long time no rain ...and just a hot long day and today i want smile and smile because rain and cold !! ayat tunggang terbalik (@@###$$)
well , what i want to type this part at here .... just because is today 24/12/2013 and tomorrow is holiday  ,,, so i want to wish to all my fren ( macam ramai je my fren) to you all lah happy holiday
and happy new year okew ... this year already acheive kah your target ? againts this question ? personnaly and honestly my self not all all ... a little little one jew achieve ... but i hope for next year i can achive my target .... pray with me .... '-'

because today rain and korang pergilah mandi yer ,,, x pon main hujan macam kecik-kecik dulu ...
dulu rumah kampung ... time ujan mesti nak mandi tunggu kat depan alur air ... wah seronoknya zaman itu ... sekarang mandi ujan kat dalam bilik air jew (hahahahaaa) but its totally different okew ... not feeling cam mandi ujan yang original ...
what ever kenangan masa kecik adalah yang the best ... masa aruah bapak masih ada...al-fatihah untuk bapak ...semoga damai disana.... ;(
selalunya bila kitaorang adik beradik mandi ujan tak ingat dunia ,,, mulalah bapak panggil dengan suaranya yang garau ... cepat naik nanti demam ... masih tergiang-giang suaranya ...


thats my problem ,,, mesti nak ingat kenangan lama ..,.. but itulah sweet memories yang tak dapat dibeli diman-mana dan tak akan dapat langsung ...

disebabkan ujan masih lebat diluar sana ... kat office pon sejuk bangat sebab aicond semua nya bukak.. makan aku pon ambiklah sweater ... sejuk ko... sambil tu ... aku taip lah kat blog ... sementara masih free nie... heheheee


nie picture credit to en.google .

No comments:

Post a comment