Saturday, 4 January 2014

KEDAI LAMPU YANG CANTIK DAN MURAH DI MELAKA

As salam dan hi everyone ,
today my story is lighting gallery kat Melaka. masa masa rumah baru hari tue aku dah survey banyak kedai lampu yang ada kat negeri Melaka yang bertuah ini . masuk kedai keluar kedai lagi pulak dengan tambahan memandang lampu yang bergantungan diatas yang boleh buat urat leher ko sakit tau ... nanti kau rasa ler bila ko nak masuk rumah baru ... banyak-banyak kedai , kedai yang aku pergi dekat sikit kot dengan kawasan perumahan aku . kedai dia terletak di kampung gelam opposite dengan Sek.Keb.Kampung Gelam Tanjung Kling Melaka .. jalan dua tiga meter je jarak dari sekolah
tu ...
apa yang ade kat situ , okey selain dari kelengkapan lighting yang cantik-cantik , terdapatjuga kelengkapan bilik air, tandas, jubin , dan cat serta pelbagai alatan lain contoh ko nak renovate dapur ke, ruang tamu ker, deal jew dengan dorang ...
layan gambar jew...antaranya;

                                                        yang jenis biasa-biasa
                                                      yang jenis tebuk-tebuk kat syiling
                                                     yang tergantung menyakitkan leher
                                                    untuk kitchen area...nice ..
                                                      kat dapur pon sesuai juga ...

                                                     picture nie sama kannnn kannn..
                                             untuk tepi katil atau kat ruang tamu tepi sofa ..
and more choice for your , plese visit to make your home like a very-very sweet and heaven...

kat mane ni e, 
you boleh pergi kat kawasan Kampung Gelam , Tanjung Kling, Melaka ... boss dia pon baik nad very friendly...

nie contact number dia :-  MR  ALEX - 016-5515366 (LIGHTING GALLERY )

13 comments:

  1. Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Delete
  2. Time kaseh Nurul Baidurah n almost welcome ;)

    ReplyDelete
  3. kak,nak tnye berapa caj utk 1 umah baru?termasuk kipas ke

    ReplyDelete
  4. salam kenal Siti Amrah ;)

    utk rumah baru tokeh kedai akan tanya berapa budget...
    so , tak perlu worried sangat ,kita datang dan pilih jew mana yg berkenaan ataupon taukeh kedai rekomenkan ikut kita punya budget ;)

    ReplyDelete
  5. lampu kt sane chantek2 x?including kipas sx ke kak?

    ReplyDelete
  6. kedai tu datang pasang sekali ke atau macam mana yer

    ReplyDelete
  7. Biasr budget lampu berapa ringgit ek

    ReplyDelete
  8. Biasr budget lampu berapa ringgit ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry baru nampak message ...
      actualy diorang akan kira berapa budget yang kita mampu .. so don't worried okew ...unutk installment kita cari orang lain but diorang boleh recoment kat kita kalo nak ;)

      Delete
  9. lampu garden solar ada jual sane?

    ReplyDelete