Friday, 23 January 2015

Giveaway King Sany Burger

Salam semua ;)
pernah makan King Sany Burger tak ? moh joint giveaway disini http://www.mycherita.com/2015/01/giveaway-king-sany-burger.html


Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.


King Sany Burger

Honestly aku baru jew tahu ade brand burger King Sany Burger , tidak salah kalau kita menyokong produk tempatan ;) rasanya dekat Negeri Melaka ini tiada lagi cawangan King Sany Burger , untuk itu pihak pengurusan akan membuat pertimbangan untuk membuka cawangan di Negeri yang bersejarah ini  aloaloalaoalao ;)

okew semua yang mana belum pernah masuk King Sany Burger , silalah berkunjung ke restoran King Sany Burger untuk merasai sendiri keenakan burger yang dihasilkan ;..

untuk itu selamat mencuba yer ..and babai semua ;)

Thursday, 22 January 2015

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen #3

Haii;)

sini pon ade mini lucky draw ayunirafilah



 
thanks ayu sebab buat lucky draw nie ;)

Mini Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman

Salammm;)

meh joint GA by Syira plak syiralokman 

sekian... 

Photo Card GiveAway.

Hallooo korang ;)

meh joint kak sally punyer segment ;)
http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/01/photo-card-giveaway.html

klik sini untuk joint sallysamsaiman

Giveaway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa

salam Khamis semua ..

korang nak hadiah dari Oman tak ? kalau yaa..  meh joint giveaway nie
hurinnadhirah



okew selamat bergiveaway yer semua ;)


Saturday, 17 January 2015

Kemma's Huge Giveaway

Salam Sabtu yang indah dan ceria ;)
harapan semua sihat dan gumbira selalu ..
nie cikbunga nak habaq ada satu lagi GA yang cikbunga joint , korang kalau senang dan free tue marilah joint sekali yer . sila klik di cuteandadorable-is-sugarmeow dan juga mangsa yang ditag adalah ;)

1) http://nurul-rasya.blogspot.jp/

2)cikimanbobe

3) sebabakusabrina

4) http://budakpeliksstory.blogspot.com/


semoga ceria dihujung minggu dan babai ;)



Friday, 16 January 2015

Segmen : Selamat Hari Lahir By Cik Ash

Salam semua ... jangan muntah hijau tengok banyak nyer segmen yang cikbunga joint heheheee;)
ni satu dari nyer korang kalau nak joint boleh jew .. meh klik sini cikash.blogspot.com

hepy birthday yer ... nak ambik nie makan ...
mini cupcake from google (omedetou o tanjoubi ) selamat hari lahir



1st Mini Cash Giveaway 2015

Hiii ;)
korang tengok lagi yer giveaway bersusun kat blog ciktim ...
jom kita joint ;)

buat cik farah as a owner bublynotes , akak baru jew bw kat sini ... so far your bolg very nice dear ;)
okew thanks for your giveaway nie ... a lot hehehee

 www.bubblynotes.com
 
 
korang klik sini untuk sertai www.bubblynotes.com
 
 
 
 
 
 
 
 

Giveaway Sulaman Lace Heaven - Happy Birthday Fuza

2nd
...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
 
 meh ler kita joint giveaway nie pulak ;)
untuk sertai sila klik fuzamusa
 
2nd Giveaway Sulaman Lace Heaven - Happy Birthday Fuza
 

Thursday, 15 January 2015

Mini Giveaway by izzeyda


 

As salam di petang hari ..
mari kita memeriahkan lagi giveaway ni yer kengkawan ;)

 

untuk joint silalah klik mini-giveaway-by-izzeyda


OKEW SELAMAT BERGIVEAWAY ;)

Segmen Pencarian Bloglist Feb - Mac 2015


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم




klik TRULY LOVE untuk joint
Segmen ringkas untuk mencari 15 blog untuk disenaraikan dalam bloglist Truly Love.

Mini GA by Ema Hasan


Assalamualaikum

Tak tahulah kenapa 2015 ni rasa bermurah hati sangat nak bagi hadiah dekat rakan-rakan blogger. Bagi yang dah tahu, ini adalah GA kedua aku. GA yang pertama aku? Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan




Wednesday, 14 January 2015

Duit BR1M 2015 Dah Masuk Account

Salam korang semua ;)
cikbunga lately memang malas giler nal update or wat entry baru .. selalunya cikbunga joint giveaway copy and paste jew .. tengok bukan main pemalas lagiii ..

okew nak bagitau berita gumbira wahai rakyat jelata penduduk Malaysia semua korang bolehlah cek duit BR1M kat account masing-masing yer  (15/01/2015) ... keutamaan diberikan kepada pemegang account BANK SIMPANAN NASIONAL (BSN) dan yang untuk lain-lain bankt tue kalo cek tak der janganlah marah ... maybe ambil masa 2 hingga 3 hari untuk bank-in kedalam account masing-masing...
okew tue jew nak bagitau ... korang dah boleh draw duit masing-masing bermula hari ini ... harap info ini tak salah yer ...

okew
babai ;)

GiveAway Ole-ole dari Japan by Ayue Idris



Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


instagram id : TIADA


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 
 
 
p/s: nak juga menang hadiah dari Japan ahak ahak ahakkk

Tuesday, 6 January 2015