Tuesday, 31 December 2013

2013 Blog Paling Popular Malaysia MSMW2013

Top 18 Blog Paling Popular Malaysia MSMW2013
Anarm.net)
  1. Favourite Auto Blog – ArenaKereta.com (PR2)
  2. Favourite Innovative Blog – Ariffshah.com (PR4)
  3. Favourite Business Blog – AbangEnsem.com (PR3)
  4. Favourite Celebrity Blog – ZarulUmbrella.com (PR3)
  5. Favourite Music& Entertainment Blog – SuaraPeople.com (PR2)
  6. Favourite CSR Blog – Kucing.my (PR2)
  7. Favourite Educational Blog – OhCikgu.com (PR2)
  8. Favourite Foodie Blog – PlacesAndFoods.com (PR3)
  9. Favourite Gossip Blog – BeautifulNara.com (PR4)
  10. Favourite Photography Blog – AzmanIshak.com (PR2)
  11. Favourite Gadgets Blog – Amanz.my (PR6)
  12. Favourite Political Blog – Stephendoss.blogspot.com (PR3)
  13. Favourite Shopping Blog – KZNabihah.com (PR2)
  14. Favourite Sports Blog – Legendnetball.com (P1)
  15. Favourite Travel Blog – FaizalFredley.com (P1)
  16. Favourite Lifestyle Blog – AkmaOmar.com (PR1)
  17. Favourite Micro Blog – HafizRahim.com (PR1)
  18. Most Creative Blog – Denaihati.com (PR4)
tahniah dan syabas yer ... teringin nak jadi cam korang ... heheheee

yang ni tahun lepas 2012

Senarai Top 23 Blog Malaysia Paling Popular mengikut katogeri :
  1. Paultan.org (Blog Automotif/PR4)
  2. Shahabudeenjalil.com (Blog Bisnis/PR3)
  3. Honeykoyuki.blogspot.com (Blog Selebriti/PR3)
  4. Kucing.my (Blog CSR/PR1)
  5. iluvislam.com (Blog Pendidikan/PR4)
  6. ohbulan.com (Blog Hiburan/PR4)
  7. Koleksi1001resepi.com (Blog F&B/PR2)
  8. All-aboutiphone.blogspot.com (Blog Gadget/PR0)
  9. Rotikaya.com (Blog Gossip/PR3)
  10. Ninieahmad.com (Blog Kesihatan/PR3)
  11. Founder.limkokwing.net (Blog Inovasi/PR5)
  12. Eqbalzack.com (Blog Lifestyle/PR3)
  13. Yunainspired.com (Blog Musik/PR3)
  14. Danielzaidi.com (Blog photography/PR2)
  15. Chedet.cc (Blog Politik/PR5)
  16. Kznabihah.com (Blog Shopping/PR2)
  17. World-superbikes.blogspot.com (Blog Sukan/PR1)
  18. Placesandfoods.com (Blog Travel/PR3)
  19. Inianwarhadi.com (Blog Video/PR2)
  20. Fukkenlol.blogspot.com (Blog Jenaka/PR1)
  21. Hazrey.com (Blog Vocal/PR2)
  22. Bicaramakdara.com (Blog Terburuk/PR2)
  23. Ariffshah.com (Upcomimg Blogger/PR4)

5 comments:

  1. terima kasih sudi datang dan semoga kita pon sama cam mereka satu ari nanti '-'

    ReplyDelete
  2. Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal!

    Asalammualaikum kepada semua sahabat, sedara mara, dan semua rakyat Malaysia..
    Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil,
    Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan.
    Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan..
    Tiada tipu muslihat.
    Tak perlu cari orang.
    Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je.
    Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau computer sikit2.
    Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member.
    Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .
    Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..
    pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni,
    and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya.
    Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang.
    Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.)

    Ape2 pn cuba la dulu..

    Kalau dah faham dan nak register, sila click:

    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=377753

    ReplyDelete
  3. Assalam..

    Lama dah tak cuba2 increase page rank..google algorithm sentiasa bertukar2...ada gak baca dia kata,kalo kita singgah kat blog PR tinggi,bgs utk PR blog kita...tk tau la ye ke tk..hehe..salam kenal.. :)
    Jom ke blog saya http://penakubisik.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Mantab gan infonya..blog informatif, unik dan pantas sbg rujukan blogger newbie. thanks sdh di share... jgn lupa mampir ke blog saya, Blog Dofollow Auto Approve tentang blackhat web traffic, backlink gratis dll http://backlinkpr1.co.vu .

    ReplyDelete