Monday, 29 June 2015

GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU

Salam Ramadhan 12 ;)

semoga puasa kita diterima olehNya ;)
jom klik sini zlenaryzalbakar.blogspot.com


 
mangsa yang kena tag adalah : -
 1)mama3farhanah
 
 
 
 
okew semua selamat bersegmen yer ;)

Thursday, 25 June 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Salam Ramadhan yang ke-8 ;)

NILE  ade buat GiveAway ,



 mungkinkah anda, anda dan juga anda orang yang bertuah tue uantuk dapat RM 150dan berbelanja di NILE untuk Raya ini ? apa lagi jom ramai-ramai serbu dan joint contest dari NILE ;) mention juga barangan yang meletop yang korang nak sesangat kat NILE , boleh pilih 5 item yer kengkawan semua
 ;)
Kalaulah cikbunga dapat kan cikbunga nak sesangat barang nie : )

1)


Product: Men Stylish Shoes
Price Meletop: RM16.90
Date: 25/06/2015
Time: start 2.00pm
Quantity: 50 pairs
2)


Product: Bow Stylish Heels
Price Meletop: RM11.50
Date: 01/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 100 pairs

 3)
02/07/2015




Product: Haniya Podka Dotted Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 150 pieces
4)


Product: Haniya Embroidery DressPrice Meletop: RM29.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 80 pieces
 
 
       dan barangan yang ke - 5 :)                                                                                               
                                                                                                        

 


 
Product: Tassel Retro Stylish Bag
Price Meletop: RM9.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 250 pieces
 
 
Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :
 
 
 
  Korang boleh check result  << DI SINI >> Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada ----->  14/07/2015 , 11.59 pm

Monday, 15 June 2015

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Salam Petang ;)

klik sini utk joint tau www.akupenghibur.com


















0

FATIN LIYANA MENIKAH (honeykoyuki)

Salam Isnin ;)

Congak-congak kejap jew masa berlalu dan jika tiada aral melintang kita semua umat Islam dimuka bumi Allah ini akan menunaikan ibadat puasa pada hari Khamis 18 June 2015. Mungkin sebahagian dari umat Islam akan start awal sehari dari kita yang berada di Malaysia . Selamat berpuasa semua ;)

Semalam , 14 June 2015 adalah hari berlangsungnya majlis perkahwinan Dr. Fatin Liyana dan pasangan nya Dr. Fazal Anwar ... mereka nikah pada hari Sabtu iaitu pada 13 June 2015.

                                              pengantin yang sangat jelita dan ayuuu

Cikbunga sudah lama mengikuti perkembangan FatinLiana sejak dari zaman beliau belajaq dan sampailah belaiu travel ( seronoknyer kan ) travel sana sini  hehehehheeeh /...




 
                                             selamat  pengantin baru Fatinnnn ;)



semoga berbahagia hendaknya dan kekal until to jannah  ;)

pssst: iniadalah Ramadhan yang pertama buat Dr.Fatin sebagai seorang isteri

p/s : picture credit to nikkynews.blogspot.com  

Friday, 5 June 2015

Tahniah dan Takziah buat Blogger AtyFared (Aku Bukan Bidadari)

Salam Jumaat ..

Pagi-pagi cikbunga dah terjah blog atyfared (vanilla pink ) sangat menyentuh perasaaan hingga mengalir jua air mataku ini membasahi pipi . semoga beliau (atyfared) akan tabah dengan ujian dan qada' dan qadar' yang telah ditulis sejak azali lagiii  ...

Ucapan tahniah untuk blogger atyfared sebab dengan kehadiran cahaya mata yang kedua ( boy lagi ) tak per nanti next dapat gegirl plak ... comeiii muka dia macam ayah dia  kottt ...

selalu cikbunga masuk dan terjah blog aku bukan bidadari ( http://vanillapink3113.blogspot.com/)..
cikbunga selalu baca tulisan dan semuanyalah , paling best deko-deko rumah dia ... cantikk rumah beliau , gajin buat susun atur ;) semoga kehadiran permata kedua ini akan dapat sedikit sebanyak menceriakan dan dapat mengubati sedikit kesedihan yang melanda beliau sekarang (kehilangan adik kesayangan dan juga rakan karib) .

Semoga atyfared akan tabah melalui hari-hari yang mendatang , sedih tue memang lah tak dapat nak digambarkan lebih-lebih lagi terpandangkan anak arwah  ( mesti air mata tak dapat nak dibendung )
Ucapan takziah dan semoga blogger atyfared akan tabah setabah tabahnya ....


Al-fatihah untuk Tina dan takziah untuk seluruh keluarga blogger atyfared (aku bukan bidadari )

http://vanillapink3113.blogspot.com/

1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88

Haiiii korang ;)

jom afidahazmi88.blogspot.com



FIRST GIVEAWAY by MRS. PANDA

Halloooo ;)

jom klik sini pulak pandapandaibercakap.blogspot.com


Second Giveaway Novel RAM by SiPanjangKata

As salam ,

sape nak buku free meh klik sini sipanjangkata.blogspot.com



Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy

Salam Jumaat untuk semua penghuni dunia ;)

klik sini untuk joint sekaki pinky-lynn.blogspot.com

Giveaway 2015, Jun 2015, Bicara Mummy

Thursday, 4 June 2015

Wednesday, 3 June 2015

HAZY & HIDY.CO GIVEAWAY

Salam ;)


heheheheee meh klik sini plak ;)  iamhazystayawesome.blogspot.com


HAZY & HIDY.CO GIVEAWAY

Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean

Salam Petang ;)

jom jom jom yanapinkblossom.blogspot.com





Oh Snap! It's Giveaway Time By Haziqah Muhamad

As salam ;)

jom klik klik sini inijurnalkitapunya.blogspot.com


Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

Salam  ,

Dah nak puasa tak berapa ari lagiii jengjengjeng  meh kita meriahkan giveaway ni ;) www.azhafizah.com    manalah tahukan awak salah seorang pemenang yang bertuah tueee ;)


giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom

Hero WINTER SONATA kahwin Park Soo Jin

As salam ;)

hai korang semua apa khabar ? cikbunga sihat jew.. tapi malas sikittt heheheheee ..
sekarang nie tengah meletop citer hero Winter Sonata nak kahwin ngan actress Park Soo Jin ... haaa korang ada baca tak ? kat instagram pon dah kebabom dah bila si hero winter sonata nie antar ucapan dan juga sekeping gambar ... hehehee dia dah tak sabar nak kahwinn ngan Par Soo Jin tue...;)


 
picture yang di pos kat instagram milik  Bae Yong Joon



                                                 couple ni sweet dan padan sesangat ;)

 
 
cikbunga dulu minat giler kat hero winter sonata nie  heheheee
 
 
semoga kekal dan bahagia selama-lamanya ;)
 
 
 
 
p/s: pic semua ambik kat google ;)