Followers

Monday, 9 December 2013

apa ade kat WWW.NILE.COM.MY

I just come back from blogwalking fatin liyana//http://honeykoyuki.blogspot.com/ yang famous tue...
kay entry terbaru dia ader buat pasai shopping online kat www.nile.com.my yang murah dan cantik gile-giler ..( i pon jagi giler tgk barang -barang yang ader kat dlm nie okew... pitam jap... oklah geng
kalo u all minat ker pi kat website tue ...

Nile.com.my:Malaysia Shopping Online for Apparel, Bags, Shoes and more !
macam-macam adew ...
bak kata  fatin liyana ...website yang menyebabkan dompetku menangis ... hahaha memang dommpet menangis  tapi hati suka sbb dpt barang yang cantik dan lagi lawa-lawa dan lagi murah-murah ...

'dah beli dah some item kat sini ... gambar ambik kat website dia ... huhuhu..korang dah terjah kew website nie... terjah tau ... rugi tak pi shhopping kat sini ... nak google gambar jap...

Slim fit long sleeve tshirt (yellow) RM18.80 fit long sleeve yellow
 Loose knitted blouse (black) RM31.80 knitted blouse black


Website : www.nile.com.my

Hotlink : 1700-818-400 (panggilan dicas pada kadar biasa)

Email : enquiry@nile.com.my

p/s: dlm diam senyum sesorang ..mmmm memang kena beli nie... kira budget dulu beb... tgk semua bil dah bayar ke,, duit rumah , cukai pintu, cukai tanah , cukai harta...  duit keta, moto . mainatenance lain lagi ,,, waaaaaa memang nangis betui sampai banjir ... huwaaaaaa

No comments:

Post a comment