Monday, 27 April 2015

Jom Sertai Giveaway Mudah di MerryFendy Simple Blogs

Assalammualaikum .



 
 
kengkawan yang ditag adalah ;
 
 
2)

Thursday, 23 April 2015

Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 !!

Salam ,

Sementara kedengaran hujan yang semakin mengganas kat luar tue, baik klik  www.diarijejakahangat.com untuk turut serta .

p/s: kat Melaka la nie hujan mencurah-curah membasahi bumi Melaka ... setelah berpanas sekian lamaaaa




avengers age of ultron- Catch out movie today 23 April 2015 !

Salam ,

Minggu yang penuh dengan dugaan dan cabaran bagi cikbunga . Semalam tengok iklan kat tv pas tu dengan rasa tak bersalah si Naufal mengajak kita pi tengokkk ! Amboi ko ingat hari nie cuti ke hapa ? sekolah tue nak buang kat mane? hiiip pening betull lah dah lah kepala kita nie pening semacam lepas makan ubat batukk , mata asyik nak melelap jeww .. tekak perit usah cerita laaaa makan pon tak tentu hala ,,, jalan pon terhuyung hayang ..sib baik rumah nie banyak tianggg .. boleh lah sandar jap..

apa pun korang yang minat cerita anime adiwira dari Amerika silalah jengok ke panggung berhampiran anda sebab hari nii dah start tayangan diseluruh Negara .. okew tue jew nak bagitau ... ..

pic credit pada cik google
 
 
p/s: cikbunga pon masih pening lagi sebab ada hutang nak buat review pasal booster whitening mialiana .. tak tau lah sempat lagi ke tak sebab mood dan fikiran memang kelaut jew nieee

Tuesday, 14 April 2015

GIVEAWAY DIANARASHID DOT COM DAN KAWAN -KAWAN NYA.

Assalammualaikum;)
cikbunga ari nie tak berapa sihat ;( hidung tersumbat ngan tekak pun rasa pahit ... klik sini untuk turut serta www.dianarashid.com


Friday, 10 April 2015

Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman

Salam ,

Jumaat yang indah disulami dengan hujan yang sedang membasahi bumi di bumi Melaka ini ,;)

 

 

 

 
  

 


   


 

Thursday, 9 April 2015

Saya Nak Menang Baju T-Shirt Rekaan Instashop Kloseteers Apparels

Hallooo orang bumi ;)

jom klik sini syahmizaludin.blogspot.com


Saya Nak Menang Baju T-Shirt Rekaan Instashop Kloseteers Apparels"3. Letak gambar banner seperti di bawah dalam entri tersebut




Simple Anniversary Blog Giveaway by Arrien.

Haiii kawan-kawan ;)

meh klik sini arrienlove.blogspot.com

Simple Anniversary Blog Giveaway by Arrien.



GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

Salam Khamis semua ;)
jenjalan tadi terjumpa ini kameqdeanna.blogspot.com





Wednesday, 8 April 2015

Pelakon Fast and Furious 7 - Paul Walker Dalam Kenangan

Salam  dan good day everyone ;)

You all already watch this movie ;- Fast & Furious 7 ? cerita ni tengah meletop-letop sekarang nie... ari tue weekend pi la GSC kat Aeon Bandaraya Melaka ... q memang panjang giler .. tak larat nak tunggu  dengan budak-budak ni yang meragam ... nasib baik Daiso ade kat situ ,, lari jew dalam tue cari barang-barang sikit ..
apa-ape pon cerita nie dapat kutipan tinggi jugak .. kan dah cakap dia punya q dia panjang giler ... Memang best cerita nie , cerita terakhir "Paul Walker " .. sedikit sebanyak mengubat kerinduan terhadap pelakon kacak nie walau pon dia sudah meninggalkan dunia nie ( November 2013)  kalau salah tolong betulkan yer ;( .. touching dia punya ending memang akan mengeluarkan ayak mata...
psss :- korang jangan lupa tengok cerita nie yer sebab aku pon nak pi tengok ;)

Antara actor nyer ;)

Paul Walker, Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Lucas Black dan ramai lagiii
sila lah google untuk lihat picture yer ;)

 
 
picture taken from google

Monday, 6 April 2015

Segmen : Kata-kata Semangat Dari Awak

Pagiiiii ;)

Untuk joint klik sini syahirahvaliant.blogspot.com
kata-kata semangat dari akak " ilmu adalah segala-gala nya untuk berjaya dunia dan akhirat tanpa ilmu hidup tak bererti walau hidup ditimbuni intan berlian dan emas permata "