Saturday, 23 July 2016

Idea Gift Birthday For Man and Women

Assalammualaikum dunia  ;)

Sebenaqnya cikbunga dah tak der idea , so just ketuk ketuk jari kat keyboard :p

Apakah gift birthday yang sesuai untuk diberi ? korang ader idea or please share with me !!! nie ayat paksa nie hohohoho ..


Dalam kepala otak tengah listing ... tapi tak tau ehh mana satu yang berkenan ; nie listing secara tidak rasmi yang telah muncul dikepala otak cikbunga hahahahaaaa ;-

For Him

-> dinner

-> bake a cake

-> gadjet ehhh

-> watch

-> shoes

-> mtv bicycle

-> shirt

-> set perfume

-> chocolate  -  yaa or nay

-> superbike  - nie kalo duit melimpah ruah boleh lah ko beli yer

 
For Her

-> set perfume

-> chocolate with teddy bear

-> watch

-> necklace/barcelet/ ring

-> makeup set

-> gadjets

-> dress with accessories

-> shoes

-> handbag

-> movie/dinner

-> fresh flower

-> vacation - just for married before not suitable
 
-> set Corelle

-> car - nie kalo duit melimpah ruah boleh lah ko beli yer

psstpsst : korang ader nak tambah tak ape gift yang sesuai !!!!

just for viewing only !!! thanks google ..
 
p/s: untunglah sape dapat car waktu birtday iyo dok ;)

Friday, 22 July 2016

Wordless Cerita Friday

Assalammualaikum dunia  ;)

WordlessWordless Friday pon boleh ;) ....    . weii awat lama tak update nie cikbunga hoii !!! disebabkan kesibukan duniawi , maka tidaklah berupdate ,,,, citer pon nan hadoo...

so today is Friday , well , its so lazy today guys ... but what I have to do ? just drink a cup of coffee and start berangan hohohohohohohohh;)

Cerita Ramadhan pon tak berupdate sebab semua nya sama jew kot , plus ngan 2 orang budak tue  belajar puasa, si Abang masih gagah juga lahh , but si Adik tue masa mula-mula jew excited , pas tue, macam-macam alasan , tak per lahh baru nak berlajar kan , tak mo tak paksa paksa nanti budak pon tak happy nak puasa , biar dia sendiri yang nak buat ;)

Cerita Raya tahun nie , beraya kat Pahang  hohohoh, tak tak berapa nak happy juga sebab my hubby sakit on the first raya ,, so beraya ala kadar jew .. for kids depa gumbira sakan dapat jumpa tok ngan wan and the all comunity their cousin ;)

Begitulah cerita raya kami , well ade juga pi jenjalan kat Kuantan but picture its so limited hahahaaa, biasalah anak-anak  sedang membesar nie bukannya nak ikut ape Umi dia suruh buat , ikut mood depa juga ;)

 

Moh tengok picture yang sangat sangat limited nie ,


 
 
p/s: awatlah lately rasa malas tue tahap melampau -lampau macam kuih pau yer

Thursday, 21 July 2016

CONGRATULATION!! YOUR EMAIL HAVE EMERGED WINNER!!

Terkejut makkk !!! tapi mak biasa dapat nie;)

selalu mak deletekan jew mm tp ari nie rajin plak nanti paste kat sini sajer untuk jadi bahan hahahaha

 
 
kalau ler betul, jadi jutawan ler mak ;)
 
 
alangkah bagusnya kalau depa bagi derma kat mak kan kan kan ...

Wednesday, 20 July 2016