Friday, 26 April 2013

Ku Tak Akan Bersuara ?

Lirik Lagu Suara Hati – Nike Ardilla
Izinkan cintaku
Berputik di hatimu
Biar terus mekar jadi kenyataan
Berkurun ku dahaga
Belaian seorang insan
Semoga bersamamu
Ceria hidupku

[Chorus]
Ku tak akan bersuara
Walau dirimu kekurangan
Hanya setiamu itu kuharapkan
Ku tak akan menduakan
Walau kilauan menggoda
Cahaya cintamu
Memadai bagiku
Hanya ku pinta darimu setialah selamanya
Sehingga abadi
Cinta ini sayang itu ku doakan

nike ardilla

LAST FRIDAY IN APRIL 2013 - 26 APRIL 2013

Wow ... please don't panic this title ok.. only April 2013 maaa ..
mmm how your life today .. its everything ok or ngot goods.. please don't thinking the negative ..
must be positive thinking and try the best four our life for today, tomorrow and the day after tomorrow ... please make a little smile or just relaks your self for this moment ... ok .. for Malaysian people , please don't forgot to vote your leader or your pm for next coming on sunday for 5 May 2013... rights your choose and make a right change our country .. our beloved country ...
;) ok peace world v...

Tuesday, 23 April 2013

Introducing to Premium Beautiful

Premium Beautiful Foundation Lingerie Series

we have a set lingerie included;

1) Short Brassiere

2) Long Brassiere

3) Waist Nipper

4)Long Girdle

Short Brassiere
Long Brassiere
Waist Nipper
Long Girdle
interested?
please call me ;) 017-2127313

Saturday, 20 April 2013

P.R.E.M.I.U.M B.E.A.U.T.I.F.U.L What Women Want ?

What women want in their life ? of coz lah wants beauty, healthty,richy,,,happy family ,,loving from someone or hubby for marrige couple,travelling, enjoyed our life ... so ... this is a answer to all the question there ... ok woman in the world . please wake-up from your dream to make a reality ...so sweet sweet maaa... pls contact me or try our product ... believe it ... try this .. its to your self ... please love your self first before you love others...
love to sharing ;) - 017-2127313 make your lingerie premium beautiful set into your wardrobe...make you lover smiles always ...
with.love;)
f.a.t.i.m.a.h
nayfatimahrasyid.blogspot.com
//www.facebook.fatimahmohdrasyid.com//
0.1.7.-.2.1.2.7.3.1.3

PrEmiuM BeAuTiFuL (Korset pakaiaN Dalam Wanita )

Apa itu PB(Premium Beautiful) ?

Apa yg hebatnya PB?

Apa dia far infra red ray?

Keistimewaan PB?

Bagaimana nak ukur?

Bagaimana nak pakai PB?

Bagaimana nak push up?

Bagaimana nak closing PB?
 
 
 

Bagi yg belum menggunakan PB, belilah satu set untuk kita sendiri.

Ukur betul2, baru selesa dipakai.

Jgn main sembarangan beli, kena tengok2 betul2 cara nak pushupnya.

Anda pasti berpuas hati.

Jadilah wanita baru dengan PB.
 
more details or order plese contac me : 017-2127313

Friday, 19 April 2013

Price List for Premium Beautiful

ihsan dari  facebook

Premium Beautiful - set for life

intro :
Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Korset jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat.

Berpandukan teknologi terulung dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.
Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai. Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi FIR sejak 18 tahun dahulu sehingga kini.
Sudah ramai yang telah memakai korset Premium Beautiful ini dan merasai kebaikan dari segi peningkatan kesihatan dan kecantikan badan. Kebaikan kesihatan yang diberikan oleh korset ini tidak terhad kepada wanita sahaja. Ia sesuai dimanfaatkan oleh semua orang termasuklah golongan lelaki dan semua peringkat umur termasuklah bayi.
Korset Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan.
please contact me if your interesred : 017-2127313
for more details we can sitdown and drink a cup of coffee... see there ;)

Thursday, 18 April 2013

Premium Beautiful

apa tue premium beautiful ...???mmm i still cari kat en. google gak.. cam best jer tengok website hanis haizi... mmm bila la boleh jd cam dia ... suka tgk dia pi shopping,,travelling.. so sweet maaa ..,
so . to my slef chaiyokk .. thanks to cik sabrina malek yg calling i... memang i interested... nanti kita jumpa dan chating pekena kopi baru lehchit-chat.. nak kumpul maklumat dulu... maklum ler i have nothing knowledge about that ... zero ok ... please help me dear ..

Wednesday, 17 April 2013

what a wonderful life ?

what a wonderful life .. it is a for a lot money, a big house , great life or happy family together gether
... what else .. a peace world you life and lives... or .. care about your life, your
work, your peace world and you got no problem ... can u got it ?
as a human ... problem must have our life it is ?
so what you want you life ... for me ...;) i want to working so hard for my life ... to enjoyed my
life also  ... ;p

Tuesday, 16 April 2013