Followers

Friday, 20 December 2013

ASB 2013 bayar Dividen 7.70 sen Seunit

As salam and hi very goodday to you all ..

walaupun hati tak berapa happy dan ceria sebab yesterday match football ... tapi redha ... untuk 2 tahun akan datang kena dapatkan the gold medle tuu...

okew ,,, kita biarkan sekejap ... ni sajer nak bagitau kat you all semua ,,, untuk pelabu-pelabur Amanah Saham Nasional B erhad (ASB).. tahun nie ... ye tahun 2013 kita ksn dapt dividen 7.70 sen seunit dan BONUS 1.00 sen seunit yang telah diumumkan baru-baru ini di Kuala Lumpur .

So jangan lupa untuk pergi ke bank dan lihat banyak mana kita punya dividen ... dan jangan lupa bila dah keluarkan ,,,, tak geti-geti nak masukan balik atau tambah pelaburan untuk masa hadapan ..

apa cerita korang tentang dividen ASB 2013.... meh ler share ... kot=kot korang adew banyak melabur ....'-'

No comments:

Post a comment