Followers

Wednesday, 31 October 2018

Menghirup Udara Di Parlimen Port Dickson๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

Assalammualaikum Dunia.
Mak ai tajuk ko.....memey nak kena nie....
Akak ok jer ...sebab masih baru dan segar kan haruslah akak letak tajuk cam gitew...well nak lah jugak tengok kawasan Datuk Seri Anwar Ibrahim  (DSAI)๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ kan kan kan.

Sampai PD memang mase untuk lunch
Set nasi ngan daging black paper

Pekena nasi ayam yang agak popular di PD

Port Dickson...pusat peranginan pantainya memang cukup terkenal dikalangan penduduk tempatan dan juga luar negara.

Nampak tak....ni dari atas balkoni akak snap

Sepanjang pantai anda akan dapat merasai keunikan pantai yang menjadi tumpuan para pengemar sukan pantai dan juga mereka yang suka bercamping di kawasan pantai..arhhhh pantai best ooooo...korang cubalah ...pi jalan- jalan kat tepi pantai melihat ombak yang memutih menghempas ke pasir...mendengar suara bayu....haaa kan bahasa sastera dah keluar๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Antara panorama 

Sambil menikmati panorama alam suasana alam yang mendamaikan ;)
Deq kerana ada jemputan kahwin , kat Port Dickson , maka dapatlah akak teroka kawasan Parlimen DSAI ...hahaaaaa ...
walaupon idok lah akak main pasir kat pantai tue kan... yelah , sekarang nie kan musim ujan jer...  maka kita tengok dari balkoni jer lah .. itu pon syantik jugak dan membahagiakan ;)
Nie budak tak sabo nak masuk kolam

Dari atas balkoni , korang juga akan dapat melihat pandangan kawasan laut yang luas terbentang dan juga didada laut di hiasi kapal-kapal yang mengawal pantai ... auwww ... haaaaa ade jugak kapal yang sedang belayar ... oh yer, korang juga dapat tengok ade pulau tau kat situ .... haaa banyak kan hiasan kat dada laut ;)

Pulau yang ado

Haaa nie ler kapal yang mengawal pesisir pantai

okew , jom tengok gambau akak ambik kat balkoni  hotel ;)

cerita tang hotel nanti akak buat satu entry okew ;) 

Meninjau kawasan sekitar๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ok bye bye ... ari nie dah Rabu awakkk !!!


9 comments: