Followers

Tuesday, 30 October 2018

Pertama kali Tempah Hotel Dengan Traveloka

Assalammualaikum Dunia.
Salam Selasa....Yeee Melaka cerah pagi nie...malam tadi memang ujan lebat siap dengan petir lagi..


Oke first step korang sign in jew jadi member

Pas tue korang pilihlah tempat percutian korang😎😎

Korang ..akak nak share pengalaman pertama kali akak tempah hotel menggunakan Traveloka...elehhhh senang nak mampus kot...kat situ juga korang boleh pilih under bajet

korang laaa...banyak pilihan...untuk weekdays biasa lebih murah kot jika nak compare dengan harga weekend agak pricey sikit...ikut korang punya event lah kan.
Senarai hotel dan harga dipaparkan

Bila korang dah pilih hotel yang bersesuaian ...korang terus je ke next step ...follow the step dan akhirnya dah berjaya booking bilik 😎😎
Selamat bercuti dan rancanglah percutian anda sekeluarga dengan Traveloka.
# Traveloka

5 comments: