Followers

Thursday, 1 November 2018

Picnic Kat Balkoni

Assalammualaikum Dunia.

Hai korang , jangan marah tau , sebab minggu nie akak akan citer pasai PD jer ;)
Nasib lah nak ... sebab banyak gambau kan ... akak buat ler entry nyer ...

Merayap kat mall

Antara mainan

Okew, citer nie , lepas kita orang balik dari Majlis kahwin tue ... lepas balik jer , rounding laa Bandar Port Dickson sambil melihat pembangunan di kawasan sekitarnya .. haaaa macam WB plak kan .... sebab kita nie dikira orang melancong ... so acah acah melanconglah kan ... heee ade ker cam gitew... memey kita melanconglah .) ok tak per tak jadi kesalahan pon ...
lepas penat meninjau kawasan taklukan Parlimen DSAI , rasa lapau plak pewut nie. haaa jom kita tapau makanan ....



On the way nak balik bilik

korang kat bilik akak yang kitaorang stayed tue , ade balkoni .. dan memang syantik laaa. boleh duduk duduk bersantai bersila bagai ....

Jom picnic kat sini

Malam malam makan ditemani angin laut 

Balkoni 

 tapi tak der kerusi ... mungkin untuk keselamatan , takut bebudak panjat kan ... tapi angin kat balkoni nie best kot ... okew sesapa nak nak bercuti ke hapa nak berhoney moon ke boleh lah korang stayed kat sini ;)


Ini adalah antara gambar dalam simpanan akak...

ok tengok jerr picture tue yerk ;)

ok bye bye .

6 comments:

  1. PD ni tempat faveret laki hakak tau CB....Asal nak bercuti je mesti ke PD.... Agaknya sebab ada pantai lepas tu dekat....
    Yelah bestlah jugak PD tu dpd duk rumah hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa.laaa pantai memang dekat sangat๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

      Delete
  2. org malaysia kalau bercuti, PD pasti akan msk dlm senarai... dr dulu smpi skrg ;-)

    ReplyDelete
  3. Balkoni pun balkoni la ๐Ÿ˜ฌ

    ReplyDelete