Followers

Tuesday, 30 October 2018

Jemputan Kahwin Kat Port Dickson😘😘

Assalammualaikum Dunia .
Dah hujung -hujung tahun nie , makin meriah jemputan kahwin sana sini, haaaa biarpun belum cuti sekolah kan .. alaaa tambah tolak dengan cuti dan Sabtu Ahad, dah nak cuti sekolah .... adoiiii dah abiss setahun dek non ;)
Kad Jemputan 

Cantik kan 😃


Jemputan kahwin nie istimewa sebab Mr Hubby punya kawan yang kahwin dan percayalah akak baru first time melihat dan menghadiri perkahwinan kaum India ...
Dari table akak snap picture nie

banyak akak tengok kat tv jerk ... nie depan mata ... wow meriah nya memey mengancam dengan pelbagai variati warna warni dan juga dengan kehadiran pelbagai kaum memeriahkan majlis .
Majlis nie berlangsung didalam dewan dan diadakan pada sebelah malam .


Kat dalam dewan 

Port Dikson akak tak pernah sampai pon , walaupon kate nyer sebelah jer pon dengan Melaka kan , dulu-dulu sampai kat Telok Kemang jer , akak bercamping dengan kawan-kawan ... adelah juga dua tiga kali pi situ dan juga melihat Tanjung Tuan ;) itu citer dulu -dulu masa zaman sekolah ... ahaaaksss;)
Mempelai yang diraikan


Antara gambau yang ado

Okew , meh tengok gambau yang akak capture masa majlis berlangsung ... ade juga gambau yang tak berapa nak umpppp ... sebab dak Rayyan yang capture ... korang tengok je laaa...
Ni dak Rayyan yang ambik

Ok dah abisss

check it out , semua gambau dari telephone Samsung J7+


5 comments: