Followers

Sunday, 11 February 2018

Kitchen Cabinet Murah Dan Cantik di Melaka

Assalammualaikum Dunia ;)

Al-hamdulillah my wish list untuk pasang kitchen cabinet kat ruang dapoq cikbunga telah berjaya ditunaikan .. terima kasih kat cik hubby yang telah dengan rela hati sponsor untuk kitchen cabinet ini ;๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sesi pilih buku๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

Kronologi kitchen cabinet nie bermula begini , pun tak dijangka sebab , keluar just untuk bawa budak -budak makan-makan dan tengok pameran buku di MITC.

Meh pilih color yang sesuai

My table top๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†

Waktu ni lah ternampak , ade KC laaa, sajer tengok tengok , dan bila tengok harga macam resonable jer ,

haaa, borak borak ngan taukeh dan dia kata tomorrow dia nak ukur dan datang umah  ;)  ... sebab rumah cikbunga dah ade table top , so cuma untuk pasang bahagian top dan below ... cikbunga suka jer sebab hubby dah bagi green light , haruslah buat kan ;)
Lakaran yang dibuat oleh Alex๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Masa dia datang rumah dan ukur dan draw kita punya kc , wah cepat nyer dia buat ;) nampak kemas jer ... ok dia suh pilih color apa yang nak , time nie macam ... apa color yang nak buat nie,,, pening jugak nak pilih color nie , sib baik dak Alex nie memahami , dia kata pilih lar perlahan -lahan . Baiklah , jom tengok picture ;)
Sesi pemasangan bermula
Selepas 3 minggu dari tarikh ukur maka , team pasang kc pon bermula , hampir 3 jam jugak mereka buat ;) dan hasilnya taraaaa ,

Maaflah korang kena tengok picture senget


korang yang nak buat kc cecantik macam nie dan banyak lagi sila call ,

No contact dia ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
Antara servise

Call for your dream house๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

kata blogger cikbunga dari Melaka ;)

ok bye bye !!!


p/s: nak carik tangga untuk bukak kc bahagian top !!!!

2 comments:

  1. haiiii makin rajin laa kakak kite ni msk nnttttt ;-)

    ReplyDelete
  2. menarik.. stakat ni mak CT dok survey2 jugak mana nk tukar yang lama ni. da mula nak reput. kami slalu tinggal rumah memang senang nak rosak. cantik jugak warna ni..

    ReplyDelete