Followers

Thursday, 22 February 2018

Kisah Kucing yang comel dan Birds yang cantik


Assalammualaikum Dunia ;)

Melihat kucing nie dah jadi satu kemestian lar pulak kat  budak budak nie, depa suka sangat laa dengan cikbulus nie , CB pon suka jugak !!

Meh sekodeng gambau sambil cik bunga bercerita sana sini ;)

Hai cikbulus ๐Ÿบ๐Ÿบ


Ayin pon suka cat

Cer tengok kucing nie...suka  jew

Memang depa nak bela haiwan - haiwan nie , CB pon suka tapi tue lar , rumah taman kan kawasan adalah limited dan tiada 'land' untuk cikbulus tue bermain , berlari , memanjat dan sebagainya ... tunggu laaa CB dapat rumah sebijik hahaaaaaaaa ;) barulah korang boleh pelihara haiwan kesayangan Nabi itu .  Boleh bela , tapi kena dok dalam sangkar , kesian lar pulak kan ... nanti laaa kita pikiaq caranyer .

Birds yang jinak ๐Ÿ•Š๐Ÿ•Š

Dulu pon ade juga bela 'birds' ade story dia kan kat  SINI

tapi dah terlepas dah ;) nak beli bukan sikit duit , reda jer laaa... dak Rayyan plak ari tue ade nampak amster... dan dia suh beli 'tikus' tue ... memacam lah budak budak nie ...

Hello hello...Tq for visit us

Yellow birds 

Untuk tidak menghampakan bebudak nie, meh kita melawat 'pet garage' dan silalah tengok sepuas-puasnyer ... selalu bawa depa pi tengok haiwan nie, sib baik Papa depa suka melayan ;)

Ni belum lagi kisah  koleksi mainan bebudak nie... pening laaa, mane nak simpan , kalau Abang nyer memang cermat dan pandai simpan dan kemas , si Kakak plak kalau dapat doll habis doll tue dia 'siapkan' pakai baju lain pas tue siap dia buat rambut baru ... pengsan mak ko tengok ...

Dak Rayyan lagi satu , lepas main , dia biaq berterabuq satu umah , pas tue plak banyak part yang hilang mane dia letak ... lagi haruuuu ...
p/s: kat rumah sekarang nie yang ade hanya cik kura kura yang kecik comeii dan ikan   peneman setia  

4 comments: