Followers

Monday, 12 February 2018

Episode Akhir Kekasih Paksa Rela - Penangan Abang AM

Assalammualaikum Dunia.
Sekarang nie mane mane jer semua akan citer pasai Abang Am aka Remy Ishak yang tengah meletop kebabom sebab lakonan yang cool dalam Kekasih Paksa Rela.

Abang Am lakonan mantap Remy Ishak

Semua jatuh hati ngan Abang Am termasuklah mak mak budak.
Hari ini adalah episode yang terakhir Dan jangan lupa untuk terus melekat Kat TV3 tau...

Episode akhir pukul 7.00 malam  petang ini
 
gandingan mantap Adham & Hanan
 
Kekasih Paksa Rela
 
 

ok jangan lupa yer , petang nie 7.00 malam , lepas nie tak der lar nak meroyan pasai Abang Am ngan Hanan ;)

16 comments:

  1. kt group WA opis, blk je keje mesti bising psl drama ni heheheh

    ReplyDelete
  2. hahaha...tgok juga
    bagus Kak Ros tu sedar diri
    dia punca masalah sebenarnya..
    hehehe

    ReplyDelete
  3. waktunya mmg tak sesuai dgn saya
    time balik kerja...tak dpt tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade ulangan tp tengah malam laaa😅😅

      Delete
  4. p/s assalamualaikum, sy nk minta maaf sbb lmbt pos hadiah sbb sampul pos laju dah habis. since CNY cuti pnjg, so sy akn pos plg lmbt jumaat dpn... maaf byk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. X per laa awak....bila bila pon boleh ...X der Hal...X yah lah mintak maaf

      Delete
    2. ok laa kalu cm tu sy hntr thn dpn boleh? hahahahaah

      Delete
  5. agak da dia pilih Hanan tapi kesian Ros sob sob.. tapi takpela.. btw tak follow pun citer ni hehe mak je dok rajin update apa jadi =P

    ReplyDelete