Followers

Monday, 26 February 2018

Bintang Bollywood SriDevi dah Meninggal Dunia!!!

Assalammualaikum Dunia.
Akak baru jer terbaca pasai nie...
SriDevi dah Meninggal Dunia pada 24 Februari 2018 di Dubai akibat serangan sakit jantung semasa menghadiri majlis perkahwinan anak buahnya.
Beliau memang berbakat dan cantik dan akak salah  sorang fan nyer...hilang sebutir lagi permata Bollywood.
Sri Devi berusia pertengahan 50 an

Meninggalkan suami producer film Boney Kapoor Dan 2 anak perempuan Janhvi dan Kushi

Dengar citer anak nyer akan memasuki industri Bollywood.
Ucapkan takziah buat keluarga beliau serta sahabat handai dan juga perfileman Bollywood.

p/s: suke tengok dia berlakon dalam citer ular jadian  (selalu dia jadi ular) Dan juga English Vinglish 
 yang memang mantap sekali lakonan beliau sampai akak pon mengalirkan ayaq mate...sememangnya lakonan Dan bakat beliau akan dikenang sepanjang zaman.

12 comments:

  1. SA pun minat dia..dari zaman SA kanak- kanak lagi dah kenal Sri Devi ni...cepat sangat dia meninggalkan dunia dan dunia lakonan kan..kesian betul..

    ReplyDelete
  2. haihhh
    minat lakonan dia
    tambah2 bila watak dia jadi nagin
    best gila dengan mata bercelak tu

    ReplyDelete
  3. dulu sy mmg suka dia tp lps dia kawen dgn bonni kapoor trs x minat sbb sy rs dia berhak kawen dgn lelaki muda

    ReplyDelete
  4. Tak berapa minat dia tp kenallah jugak. Heroin lelama kan haruslah kenal jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka tengok dia jadi ularπŸ˜—πŸ˜—

      Delete
  5. Inalilahi wainalilahiroji'un, semoga jika dia Muslim di ridhoi Allah.

    ReplyDelete
  6. Ada spekulasi dia mati dlm bath tub tp ntahla mana yg betul

    ReplyDelete
  7. Mmg cantik gola dia ni mata besar dan bulat..anak2 x lawa mcm dia 😬

    ReplyDelete