Followers

Friday, 2 February 2018

Amverton Heritage Resort Melaka mesra Kanak kanak

Assalammualaikum Dunia.

Alhamdulillah dah Jumaat yer kengkawan.
Baru baru ini cikbunga ade pagi bawa budak budak bercuti...alaaaa cuti hujung minggu katenya...sebenarnya just nak kasi depa mandi manda dan sebagai reward dapat result yang baik last year.
Budak budak nie suka berendam....main air ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Pandangan dari water park

Cikbunga telah check-in ke Amverton Heritage Resort Melaka yang terletak di kawasan Ayer Keroh Melaka. Memang best oooo...rasa macam bercuti dikampung plak rasenya kiri kanan dengan hutan hijau yang mendamaikan .
Lobi resort

salah satu ruang lobi resort juga
Amverton Heritage Resort nie baru siap di renovate dan memang cantik serta mesra Kanak Kanak kerana ade disediakan kidszoon dan theme water park juga disediakan mengikut keperluan Kanak Kanak...

Tempร t Kanak Kanak bersukaria


Sign board  ...Tanda arah


Memang budak budak nie suka dan tak nak balik dan kata nak datang lagi...amboiiii suka sangat lar tue.
Korang yang tengah fikir mane nak bawa family bercuti ..apakata anda datang ke Melaka dan menginap di Amverton Heritage Resort untuk merasai sendiri pengalaman menginap di Amverton Heritage Resort Melaka.
Budak yang suka berendam

Posing dulu dlm lif pon boleh๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Pandangan dari balkoni bilik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Auuu hijauuu 
 
Kat mane yer .. ok ini address nyaa

AMVERTON HERITAGE RESORT
 
Jalan Puteri Resort 1,Ayer Keroh,
75450 MELAKA
TEL:606-232 3333
FAX:606-231 5868
boleh google jer untuk sampai kat Amverton Heritage Resort
 
 
Selamat bercuti korang !!!!


13 comments:

  1. Salam cikbunga. Wah, seronok gi jalan2x ke melaka ya kak. Kalau ada masa, GV teringin juga ke sana bersama family. Gv follow blog akak ya. :)

    ReplyDelete
  2. Saya kalau ke Melaka nak beli belacan je.. hehhe.. last sekali gi Melaka awal tahun lepas dengan anak-anak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belacan , cencaluk memang sinonim ngan Melaka ;)
      tapi banyak lagi tempat yang menaril untuk di kunjungi ;)

      Delete
  3. amboiii berseronok sakan ya dia... abg ipar pun ada ke sini 2 bln lps. anak2 dia mcm x nk blk je dr situ hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah masuk sini , memang cam tue laa gaya nyer budak budak nie ;)

      Delete
  4. Syoknya kalau ada permainan air untu bebudak.. memang seronok mereka bermain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah masuk tak mo keluaq ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

      Delete
  5. uuish cantik tempatnya. jauh dari bandar2 and bising2. syiook lew kanak2 semua dapat berendam
    puas2..

    ReplyDelete
  6. Salam kak... ada kene letak deposit x masa check in?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mualaikumussalam .
      tak payah dik...
      just bayar untuk harga bilik jer ...
      p/s: kalau tempat lain kena letak kan deposit dalam around RM100.. Amverton x payah ;)

      Delete