Followers

Monday, 12 February 2018

JAMPI Hael Husaini Juara Lagu 32

Assalammualaikum Dunia.
Korang dah minum pagi ☕
Tengok tak Juara Lagu malam tadi...tema muzik Dan fesyen๐Ÿ˜๐Ÿ˜ TV3 berkolabari dengan pereka fesyen terkemuka Tanah air iaitu Rizman Ruzaini dalam untuk mereka replica anugerah AJL 32.
 Cikbunga dah lama tak tengok Juara Lagu...malam tadi tengok jugak sebab ramai penyanyi baru Dan semua Lagu yang tengah in Dan meletop tahun 2017...
So far cikbunga terhibur juga dengan semua art is yang bertanding...
Hampir pukul 12 malam baru nak habis..
Dan Juara yang telah men JAMPI seluruh rakyat MALAYSIA untuk tahun 2017 adalah dari Hael Husaini ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜...

Budak muda ...fresh ...banyak idea kan ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
Tahniah lah Hael Husaini kerana  anda telah dinobatkan sebagai Juara lagu AJL 32.

Ni lirik lagu Jampi yang telah memukau seluruh rakyat Malaysia ;)

Hael Husaini - JAMPI

JAMPI

Bermula pandang pertama
Terlihat kamu di depan mata
Terasa debar di dada
Menahan rasa bila kau ada

Kau buat ku terpaku
Sepertinya diriku yang mahu
Diri kamu

Dan bila kau hadir bagai satu misteri
Ternyata diriku bagai sudah dijampi
Dan bila kau hambakan hati ku kembali
Ternyata hanya kau harus aku cintai

Ha ha ha aku ketawa
Terasa aku tak tentu arah

Kau buat ku terpaku
Sepertinya diriku yang mahu
Diri kamu

Dan bila kau hadir bagai satu misteri
Ternyata diriku bagai sudah dijampi
Dan bila kau hambakan hati ku kembali
Ternyata hanya kau harus aku cintai

Malam, berganti malam
Masih terbayang
Apa yang berlaku
Pada diriku
Ternyata kamu
Ternyata kau mahu diriku
Selamanya kau milik ku
Dan bila kau hadir bagai satu misteri
Ternyata diriku bagai sudah dijampi
Dan bila kau hambakan hati ku kembali
Ternyata hanya kau harus aku cintai



By Hael Husaini & Ezra Kong


Juara - Jampi by Hael Husaini

Kedua - Sejati lagu dendangan Azmi Caliph busker by Faizal Tahir

Ketiga - Tergantung Sepi Haqiem Rusly

Persembahan  - Altimet  Amboi Amboi 

Vokal  - Syamel & Ernie Aku Cinta 


p/s: semua artis membuat persembahan dengan bagus sekali ;)  dan terhibur jugak dengan  selingan pop yeh yeh ... Datuk Awie pon nyanyi pop yeh yeh tau !!!

8 comments:

  1. tahniah tau cik tim!

    https://aniesandyou.blogspot.my/2018/02/tahniah-kepada-pemenang2-tudung.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih tuan Tanah ;)
      selalu buat giveaway yang best best ;)

      Delete
  2. sy smpi rumah time tu hael tgk perform...dpt laa tgk sekejap... btw lagu ni mmg best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengusik jiwa...
      Ingat Halena tue awek dia tp anak angkat dia rupe nyer

      Delete
  3. memang kurasa seperti dijampi.. ingatkan syamel ke juara hehe takpela nanti coooba lagi ^^

    ReplyDelete