Followers

Wednesday, 28 February 2018

IKEA SALE HARI INI 28 FEB 2018

Assalammualaikum Dunia,

Korang nak bagitau nie, hari nie Rabu  ,28 Februari , IKEA ade buat sale kaw kaw punyer , so sape yang berdekatan dengan IKEA segeralah berkejaran ke sane yer ;)

Sape yang macam akak yang jauh nie kita tengok online jer , klik klik pas tu bayo... ok

Aduhai cantik nyer๐Ÿ™„๐Ÿ™„

Antara yang sale!!

Sale sale!!
Banyak yang offer dik non...oh yaaa picture akk letak sikit jew sebab memang awesome .....kite letak sikit jer laaa...nak lagi sila pi IKEA okew๐Ÿ˜๐Ÿ˜

itu jer nak sharing ;)

Picture from ps by ema ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

13 comments:

  1. x berani nk g mesti jenuh cari parking hahahaha

    ReplyDelete
  2. kena pulak ramai dpt gaji kn hari ni...fuhhhhh tp ikea ni mmg betul2 menggoda purse ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaaa....tau tau jew f
      Dpt gaji kannn๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—

      Delete
  3. Camne nak pergi dah terlepas CB... suka gak gi Ikea ni walau tak soping pun. Syok ooo

    ReplyDelete
  4. tadi ada pergi the curve
    lupa pula nak singgah IKEA nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat bila bila boleh pi๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

      Delete
  5. IKEA kalo sale boleh tahan kaw nya.. mesti org ramai sangat kan.. hewhew..

    ReplyDelete