Followers

Thursday, 8 November 2018

MENU BREAKFAST KAT D'WHARF HOTEL & SERVICES RESIDENCE

Assalammualaikum Dunia .

Haaa .. jom tengok ape yang best mase breakfast kat D'Wharft Hotel & Services Residence ,

Sebab breakfast termasuk dalam package mase akak booking bilik , soo , ape lagi makan jer laaa kan ... okew ni tips semasa nak book bilik kat hotel , : pilih hotel yang ade bagi free breakfast sekali ... haaa gitew , jimat sikit ... tak yah terkejar-kejar nak pi beli sarap kat luar kan ....

Awat laaa muka ketat tue...

Ape yang best ... meh tengok gambau , walaupon gambau tak banyak dicapture sebab sibuk nau ambik makanan kan ... lagi plak pepagi nak capture ghambau , ngan orang yang turun breakfast ..

Kat balkoni D'Wharf Hotel & Services Residence

Rase tak molek lah pulak nak ambik gambau ... tapi ape ade kisah ... ni haaa cikbunga ambik jugak .... ade laa juga yang memerhati ... tak kisah ler dik non ...cikbunga nak tempek kat sini jer kot ')


Makanan popular Malaysia #nasilemàk

Pepagi makan bubuq 


Antara makanan yang ado

Diner pon disediakan , just walk in , depa ade buat secara ala carte.

Korang... selain tue terdapat roti jala..dan masakan lain ...nie nak bagitau ....breakfast  nie kat tepi pool tau..

Banyak sebenaqnya makanan , ok lah tue jer nak share ;)

2 comments:

  1. lazimnya mmg tu yg sy cari. ada free breakfast. kalau kt malaysia mmg mudah. kt laur negara byk kena tapis hehehehe

    ReplyDelete
  2. Lepas ni kalau jumpa orang sebijik mcm kat gambo tu kat Mydin, dah taulah siapa dia hihi....
    Itu jerlah kan menu hotel CB kat mana mana pun. Tapi kalau pi utara ke pantai timur nak gak rasa makanan diaorang...

    ReplyDelete