Followers

Tuesday, 21 April 2020

Nasi Lemak Sotong Simple πŸ™

Assalammualaikum Dunia.

Pagi Selasa, jom kita pi dapoqπŸ˜€πŸ˜€
Buka esbok... Ok ade sotong πŸ™πŸ™ ghase nak wat nak lemak laaa... Jom masak πŸ‘†

Nasi Lemak Sotong πŸ™„

Ade teloq gebus... Sorry tak masuk dalam pingganπŸ˜†


Lepas dah siap berperang bagai kat dapoq maka jadilah nasi lemak sotong simple 😁😁

P/s:projet hari nie nak cleaning house πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ‘

Jom makan πŸ˜†πŸ˜†

Days 35

15 comments:

  1. Selamat bersarapan. Saya sarapan lasagna je.

    ReplyDelete
  2. Lamalah tak makan sotong.... Nak cari sotong jugaklah. Tapi musim musim PKP ni, tak bebaskan nak mencari bahan....Takut kena tangkap polis hahhaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuuuu... Jangan carik pasal naaaπŸ‘†πŸ‘†

      Delete
  3. pagi tadi kak ana masak nasi lemak udang hehe :)

    ReplyDelete
  4. Sinngah sini.
    Salam Ramadan.

    ReplyDelete
  5. "Selamat siang Bos πŸ˜ƒ
    Mohon maaf mengganggu bos ,

    apa kabar nih bos kami dari Agen365
    buruan gabung bersama kami,aman dan terpercaya
    ayuk... daftar, main dan menangkan
    Silahkan di add contact kami ya bos :)

    Line : agen365
    WA : +85587781483
    Wechat : agen365


    terimakasih bos ditunggu loh bos kedatangannya di web kami kembali bos :)"

    ReplyDelete
  6. sedapnya sotong.. sha menanti sotong kering dari Lumut nie.. Nanti bolehlah buat juga.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer laaa... Kat lumut memang tempat ikan keringπŸ‘πŸ‘

      Delete
  7. uuuish ngences tengok sambal sotong tu..
    kita kalo sotong udang memang x tolak.. dapnye !!

    ReplyDelete
  8. Terliur tengok time2 puasa ni

    ReplyDelete