Followers

Thursday, 6 September 2018

Cerita Yang Tertunda : Cuti Hari Merdeka

Assalammualaikum Dunia ;)

Haaaa memang dah seminggu kot cuti merdeka ... Selamat Hari Merdeka yang ke 61 korang .... korang pi mane , cikbunga merayap kat Melaka jer ;)
                                                                    Afamosa outlet ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Sambil bawa budak budak nie main roller blade kat Dataran Klebang , dan juga

                                                                  dak Abang ;)

Rayyan yang ohsem


                                                             @dataran klebang

menjelajahi Afamosa Outlet yang ohsem tue ;) boleh katakana sebulan sekali mesti cikbunga datangg sini;)

Tengok tue betapa gumbira makan aiskrim๐Ÿฆ
 
"kak jom kite mandi"๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

ada tarikan graviti kot ;)

Plan nak balik kampung , tapi tue, laaa cuti campur Sabtu Ahad  baru 3 hari , nanti kesian kat Mr hubby nak drive dari Johor-Melaka- Pahang -Melaka -Johor ... so kita pending dulu laaa yer ...

Budak budak nie sibuk jew nak berendam ... iya lahhh sekarang kan musim panas kan ... masyaAllah , semua hotel penuh dik non , mmmm tak perlar, lain kali kita pi yer ... dok kat umah jer sambil layan movie ;) sesekali kita tengok movie kat rumah ;)  bukan seseklai , selalu lah katakan...

korang tengok "Hantu Kak Limah "tak๐Ÿ˜๐Ÿ˜

time x der orang boleh lar ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

Korang layan jew ehhhh picture yang ade dalam handphone cikbunga ;) korang ada cadangan tak , cikbunga nak beli kamera yang picture nya cantik gitew ;)


okew nanti sambung balik yer okew .... next week cuti Hari Yang Dipertuan Agong  plak .... sambung ngan Awal Muharam ... salam Maal Hijrah dari cikbunga ;)

korang selamat bercuti yer ;)

3 comments: