Followers

Friday, 17 November 2017

Review : SAMSUNG GALAXY J7 PLUS SYOK HABISS

Assalammualaikum Dunia ;)

CB baru dapat gadget baru SAMSUNG GALAXY J7+ yang awesome baq hang . yaaaaa ... lompat bintang jappp

Sebelum nie CB pakai brand SAMSUNG jugak , iaitu SAMSUNG TAB A, sepanjang 2 tahun pakai SAMSUNG TAB A , best jugak sebab skrin dia besaq , memang puas hati pon , dan budak budak nie selalu tengok cartoon or video guna SAMSUNG TAB A.

Apa yang CB nak share kat sini ialah , SAMSUNG TAB A , memang bagus , akan tetapi nak upgrade sikit kepada SAMSUNG GALAXY J7+ yang lagi memukau dngan 2kamera yang terbaharu .

Lagi pon tak nak lah berebut ngan dak Rayyan kan , asyik dia jer nak hold on SAMSUNG TAB A , so marilah kita beli SAMSUNG GALAXY J7+ gitew .


Yezzz it's mine babe 😍😍


Apa yang best SAMSUNG GALAXY J7+ nie, harga nya pon mampu milik dan semasa hari kejadian , warna yang ditawarkan adalah BLACK  and GOLD , dan semestinyalah CB pilih BLACK kan , BLACK tetap dihati . Dan jadilah pengguna yang bijak pandai , sebab SAMSUNG ade buat tawaran rebat sebanyak RM200 untuk semua jenis model telephone yang sudah tidak dipakai lagi , haaaa berbalaoi-baloi yang penting telephone tue masih berfungsi lagi yer kengkawan , tawaran ini hanya sah sehingga akhir bulan December atau selagi stock masih ada . Apa tunggu lagi , jom cecepat kita serbu kedai SAMSUNG untuk menukar telephone yang baharu dan dapat jimat duit sebanyak RM200. 

Semestinya  SAMSUNG GALAXY J7+ membolehkan anda untuk berselfi dengan mudah dan picture pon amat cantik bila di capture dan juga mempunyai teknologi yang terkini , jangan risau kalau anda suka bergambar dan bimbang storage yang kecil , kerana pasti anda akan gembira dan tersenyum dengan adanya SAMSUNG GALAXY J7+. 

Mana nak dapatkan  SAMSUNG GALAXY J7+ ni , meh CB nak bagitau , anda bolehlah membeli tanpa was-was di semua kedai telekomunikasi SAMSUNG yang sah sahaja .


The All New Samsung Galaxy J7+ - 1st J Series With Dual Camera‎

Adwww.samsung.com/my/J7plus

Introducing the first Galaxy J Series with Dual Camera. For Effortless Pictures!

Fingerprint Sensor · Dual Sim · Selfie Focus

Services: Phone Support, Live Chat, Email Support



more info please click here http://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-j7plus

Sleek full metal body

The polished , rounded edges provide a smooth and perfect grip. This solid and durable phone is available in Black and Gold.

take notes all information click www.samsung.com





p/s: ni nak habaq, kat rumah pon pakai tv, peti ais brand SAMSUNG .
       Ok Encik SAMSUNG boleh ambik CB jadi duta SAMSUNG okew 😍😍

14 comments:

  1. Asalam ..terima kasih ya datang di laman Etuza. Wah samalah kita samsung..ok samsung ni.jaga terhempas ya

    ReplyDelete
  2. ni mesti kamera cun habis huwaa nangis jelaous

    https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Bunga suka betull ...tq awak dtg Syafikah Azry

      Delete
  3. Gadget gadget cenggini husband sukalah... hakak kurang nak ambik tau hihi...
    Konsep janji ada hp gitu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tue mak , yg penting boleh wat call dan boleh received caller

      Delete
  4. patut laaa ada bau kedai smpi sini ;-)

    ReplyDelete
  5. p/s kena selalu update ni sbb tel dah baru kan... ;-)

    ReplyDelete
  6. Dgr nya barang letrik brand samsung terbaik tp x pastila la..woww setia dgn samsung..leh panggil jadi duta ni 😬

    ReplyDelete