Followers

Monday, 20 November 2017

Review : Pertama Kali Shopping Kat 11Street


Assalammualaikum Dunia ;)

Pertama kali shopping kat 11Street , wah teruja akak , yer lar , banyak barang yang branded dari pelbagai jenama boleh dapat harge yang murah tau , dan lagi satu yang amat mengejutkan , penghantaran nya adalah sangat pantas , hari nie ko order, esok dah dapat barang ... banyak cepat wooo . Barang pertama kali akak cuba shopping kat 11street adalah skin care siri , tak pernah pakai brand Hada Labo , saje jew cuba dengan  travel kit , haaaa hari nie order, esok dah sampai ka tangan , waaa memang terbaikk . Akak repeat order lagi , kali nie kali try mask yang dari Korea tue ... pun tip top kebabom servis nyer ... senang hati dik non.

Pencuci muka yang lembut bak sutera

Tone yang akan sekatakan kulit wajah anda

Moisturize dari susu yang melembapkan  kulit wajah


Apa kata korang pon cuba-cubalah usha kat 11Street , manalah tahu ade barang yang kita berkenan , ya ampun dari aspek penjagaan kulit sehinggalah isi rumah , dan banyaklah lagi ...service memang tip top dan amat puas hati .


Packaging yang comeii

Antara mask yang sampai kat tangan CB😍😍


p/s: korang pun boleh senyum yer , sambil bershopping .

8 comments:

  1. Wah bagus ye servicenya cepat dan pantas gitu... tak pernah try lagi soping dgn 11Street. Dgn lazada baru 1st time hari tu.... ambik masa jugaklah

    ReplyDelete
  2. sy ada akaun 11 street ni tp penah beli sekali je hahahah sbb byk sgt laa ni portal membeli belah xtau nk plh mn 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa laa banyak nấu portal ,ra bảng mata di buat nya

      Delete
    2. kalau ada yg nk sponsor bgs jg kan kan hhahahhaa

      Delete
  3. Penah gak menyoping kat 11 street ni..harga pun not bad la

    ReplyDelete