Followers

Saturday, 21 October 2017

MYLARA SKINCARE review by Cikbunga

Assalammualaikum Dunia ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

INI ADALAH STICKY POST !!! SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK LIHAT ENTRY BAHARU !!!

Al-hamdulillah , CB sejak dua menjak nie telah mencuba produk kecantikan dari MYLARA SKINCARE,
Sweetnyer MYLARA SKINCARE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

yang mana sangat lah bagus untuk kulit kita yang memang Asian nie kan , apatah lagi produk ini menggunakan sumber alam semulajadi ;) iaitu sumber tumbuhan dan buahan yang segar .
mengandungi bahan sumber TUMBUHAN dan BUAHAN SEGAR๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Meh sini CB nak perkenalkan produk kecantikan MYLARA SKINCARE ,
mesti korang kat sane tertanya-tanya , apakah kebaikan MYLARA SKINCARE ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

MYLARA SKINCARE amat berkesan merawat   - kulit kusam๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

                                                                                  - kulit berminyak๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

                                                                                  - jeragat๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

                                                                                  - parut luka๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

                                                                                  - hiperpigmentasi๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Ade  orang tanya , betul ke MYLARA SKINCARE ni seindah yang dikatakan itu , haaa meh CB khabarkan , produk MYLARA SKINCARE  mendapat kelulusan dari kementerian kesihatan  Malaysia tau =) jadi , guna tanpa rasa ragu-ragu yer kengkawan .

meh akak tempek kan sebahagian testimoni dari pengguna ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜




Sebahagian dari testimoni yang diterima ;) , sebenarnya banyak lagi tapi kang jemm plak pc akak sebab picture beribu-ribu lemon , haaaa adik kakak sayang yang kat luar sane tue yang masih lagi tercari-cari produk yang sesuai dengan kulit anda, silalah berhubung terus dengan talian yang tertera dan dapatkan khidmat consultant secara percuma yer๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
set yang terkandung dalam kotak comel MYLARA SKINCARE๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


Close up MYLARA SKINCARE๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

                                                                               

Oh yer kengkawan , adik , akak semua, MYLARA SKINCARE nie bukannya ari nie pakai esok boleh nampak kesan , no no no , tue semua produk yang ade ejen yang membahayakan kulit kita, oleh kerana bahan adalah dari sumber alam semulajadi dan dari buah-buahan segar, maka ia akan melalui beberapa peringkat untuk meneutralkan balik kulit kita .

Kat mana boleh dapatkan MYLARA SKINCARE ni?

Website:  klik  MYLARA SKINCARE

Facebook: klik MYLARA SKINCARE

Instagram: KILK MYLARA SKINCARE

Atau korang boleh whatsapp terus ke 013-9200960

atau e-mail mylaraskincare@gmail.com

p/s : #mylaraskincare
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ini adalah sticky entry ,  untuk baca entry terbaru  sila scroll ke bawah๐Ÿ˜๐Ÿ˜

12 comments:

  1. Replies
    1. yang penting bahan adalah sumber alam
      & buahan segar ;)

      Delete
  2. Mcm mcm produk sekarang ye Nay...
    Tak pernah lagi nama produk ni. Kalau dari sumber alam mesti bagus ni kan...

    ReplyDelete
  3. Bagusnya.. natural product macam ni. Tgk epal nampak sedap la pula

    ReplyDelete
  4. mesti ramai yg cari ni... natural produk kan...

    ReplyDelete
  5. Memang betul dear anies๐Ÿค—๐Ÿค—

    ReplyDelete