Thursday, 16 January 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Jom !Jom ! Jom kita tambah kengkawan ! Ni segmen cari kawan, kawan cari kawan ...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari 12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

33 comments:

  1. selamat bersegmen.. :) follow awk..

    ReplyDelete
  2. Time kaseh cik Niesa...dah follow awak juga ;)

    ReplyDelete
  3. Same with me, lately haven't been blogwalking much..
    Right now just trying to be as active as much xD

    ReplyDelete
  4. Datang dan follow dari segmen yang sama. Jemputla datang site kita pulak ehh :)

    ReplyDelete
  5. dear . done follow u! selamat bersegment

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal .
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  8. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  9. shad datang blogwalking dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  10. Balas kunjungan dari segmen yg sama,done follow.::D

    ReplyDelete
  11. terima kasih follow saya ^_^, saya follow back sini. dari segmen yang sama. salam ukhwah =)

    ReplyDelete
  12. dr segmen jg...done folloe back here

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  13. singgah dr segmen yg sm.. done folo sini..http://ourmemoria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. assalam.. sy berbalas kunjungan dr semen yg sama..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan-sally.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum. saya datang membalas kunjungan saudari :)

    ReplyDelete
  16. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan, singgah sini sambil klik2 isi tabung.Saya dah follow balik, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.. (^_^) ⇨ºSenikkº

    ReplyDelete
  18. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. :D

    ReplyDelete
  19. Hai! Sorry lewat sally blogwalking..hihi..
    Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
    Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

    ReplyDelete