Wednesday, 22 January 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Syarat²
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini
4. Like fanpange
5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut di ruangan kotak komen entry ini

Nama : untuk di tulis di calendar
URL Blog : untuk di tulis di calendar
URL entry giveaway :
email :
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.


Read more: http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html#ixzz2r6vfvq2K


p/s : agaknyer tahun 2014 nie adalah tahun untuk saya joint giveaway ! okew jangan lupa untuk joint jugak!

6 comments:

  1. Assalamualaikum.Terima kasih sudi join.All the best! Wallpaper dah send via email :)

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya...dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  3. Singgah...dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  4. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.htmlGood luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete