Followers

Friday, 13 December 2019

Aktiviti Sepanjang Cuti Sekolah๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Assalammualaikum Dunia.

Saya ikut papa carik basikal untuk dak abang๐Ÿ˜˜

Gelagat dak abang

Haaaa hampir dua minggu berlalu... Baru. Nak up kat sini... Bukan nyer ada apa yang special pon... Tahun nie kawe tak gi mane mane sebab kekangan kerja cikhubby๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Apa dak akak tengok tue kan๐Ÿ˜ƒ

Saya test basikal nie laaa... Cam best jew๐Ÿ˜˜

Balik kampung pon idok... Depa dok
melepak jew kat rumah... Ingat memula tue nak juga antar ke madrasah kan... Asah sikit taranum ke apa ke... Tak juga... Madrasah kat rumah jew... Itu pon bila di ketuk baru jalan๐Ÿ˜…

Macam rumah plak dak abang buat kan๐Ÿคญ

Kita makan pizza jew awak

Weekday macam biasa aktiviti tengok tv, ajar adik, main bola, main game, gaduh๐Ÿ˜œ, main basikal dan juga main pondok pondok... Ada kala nyer dia angkut khemah pasang kat depan tv๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ seminggu sekali pi jogging kat Klebang... Lepas jogging makan KFC ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ

Dak abang dapat kasut baru ๐Ÿ˜ณ

Saya dapat baju nie jew๐Ÿคญ๐Ÿคญ

Itulah rutin harian 3 begadik๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
Weekend... Papa ajak pi jenjalan kat mall dan beli apa yang depa nak๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ tapi berpada pada lah kan ๐Ÿ˜‰ sesekali pi jauh sikit pi shopping kat Afamosa Outlet Melaka ๐Ÿค—๐Ÿค—

Minggu ni aktiviti... Ingat nak cari baju sekolah๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Lepas jogging kita orang main bola ๐Ÿ˜ƒ


Okew tak Korang... cikbunga membebel plak ari nie... Salam Jumaat untuk kengkawan ๐ŸŒน๐ŸŒน





18 comments:

  1. Bawa anak jalan-jalan beli barang pun kadang diorang dah seronok sangat kan cik bunga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan main suka dpt keluar rumah h๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

      Delete
  2. Semua baru nih, sepeda baru, besok lagi dapat baju sekolah baru :)

    ReplyDelete
  3. Anaknya lucu juga kak, salam kenal ya.๐Ÿ˜ƒ

    ReplyDelete
  4. W/salam... layan je la cik bunga... masa dorang kecik2 nilah yg seronoknya... dekatkan diri kita dgn mereka dan melayan kerenahnya... Percayalah... bila dorang dah dewasa nanti... masa tulah kita mak ni akan rindukan balik saat ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye... Betui tue sweetie... Bila dah besar depa ada kehidupan sendiri huhuuhhhuu๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ

      Delete
  5. bagi can kt diorg lepak kt umah cik tim esok lusa dah start sekolah... yg penting diorg selamat n ada dpn mata kita... ;-)

    ReplyDelete
  6. time cuti sekolah arr nk jenjalan pung :-)

    ReplyDelete