Followers

Friday, 13 December 2019

Aktiviti Sepanjang Cuti Sekolah😘😘

Assalammualaikum Dunia.

Saya ikut papa carik basikal untuk dak abang😘

Gelagat dak abang

Haaaa hampir dua minggu berlalu... Baru. Nak up kat sini... Bukan nyer ada apa yang special pon... Tahun nie kawe tak gi mane mane sebab kekangan kerja cikhubby😁😁

Apa dak akak tengok tue kan😃

Saya test basikal nie laaa... Cam best jew😘

Balik kampung pon idok... Depa dok
melepak jew kat rumah... Ingat memula tue nak juga antar ke madrasah kan... Asah sikit taranum ke apa ke... Tak juga... Madrasah kat rumah jew... Itu pon bila di ketuk baru jalan😅

Macam rumah plak dak abang buat kan🤭

Kita makan pizza jew awak

Weekday macam biasa aktiviti tengok tv, ajar adik, main bola, main game, gaduh😜, main basikal dan juga main pondok pondok... Ada kala nyer dia angkut khemah pasang kat depan tv😂😂 seminggu sekali pi jogging kat Klebang... Lepas jogging makan KFC 😬😬

Dak abang dapat kasut baru 😳

Saya dapat baju nie jew🤭🤭

Itulah rutin harian 3 begadik😬😬
Weekend... Papa ajak pi jenjalan kat mall dan beli apa yang depa nak😘😘 tapi berpada pada lah kan 😉 sesekali pi jauh sikit pi shopping kat Afamosa Outlet Melaka 🤗🤗

Minggu ni aktiviti... Ingat nak cari baju sekolah😁😁

Lepas jogging kita orang main bola 😃


Okew tak Korang... cikbunga membebel plak ari nie... Salam Jumaat untuk kengkawan 🌹🌹





18 comments:

  1. Bawa anak jalan-jalan beli barang pun kadang diorang dah seronok sangat kan cik bunga..

    ReplyDelete
  2. Semua baru nih, sepeda baru, besok lagi dapat baju sekolah baru :)

    ReplyDelete
  3. Anaknya lucu juga kak, salam kenal ya.😃

    ReplyDelete
  4. W/salam... layan je la cik bunga... masa dorang kecik2 nilah yg seronoknya... dekatkan diri kita dgn mereka dan melayan kerenahnya... Percayalah... bila dorang dah dewasa nanti... masa tulah kita mak ni akan rindukan balik saat ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye... Betui tue sweetie... Bila dah besar depa ada kehidupan sendiri huhuuhhhuu😳😳

      Delete
  5. bagi can kt diorg lepak kt umah cik tim esok lusa dah start sekolah... yg penting diorg selamat n ada dpn mata kita... ;-)

    ReplyDelete
  6. time cuti sekolah arr nk jenjalan pung :-)

    ReplyDelete