Followers

Wednesday, 27 November 2019

Kedai Kopi Manggis Viral Melaka

Assalammualaikum Dunia.


Kopi Pahlawan ☕☕

 Biasalah kan... Melaka semua  nyer ado😍😍
Korang yang memang suka minum kopi... Meh Cuba minum. Kedai kopi Manggis yang tengah meletop kebabom☕☕

Apa yang special☕... Haaaa nie lah dia rahsia depa pakai tanjak tau kat kepala persis kerajaaan Kesultanan Melayu Melaka dulu kala.

Nasi lemak paru - ada banyak pilihan yer


Dan hidangan mereka sediakan pula mengikut golongan bangsawan dulu kala... Contoh kopi pahlawan, roti bangsawan dan banyak lagi la...

Roti Bangsawan πŸ˜†πŸ˜†

Close up 


Kalau nak tahu... Silalah pergi sendiri...
Jom tengok apa cikbunga minum kat kedai kopi Manggis yang viral tue☕☕

Mengamcam kan kopi pahlawan nie☕

Ini lah yang Cikbunga order 😍😍

Alamat πŸ˜†πŸ˜†

 I ambik kat google

Hari Isnin tutup tau πŸ™„πŸ™„

Okew tue jew nak share🌹🌹☕☕


19 comments:

  1. kopi pahlawan tu nampak menawan sungguh..terliuq.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaaaa... kan ... boleh pilih nak panas atau sejuk ;)

      Delete
  2. Kopi Pahlawan memang nampak mengancam! πŸ˜‰

    ReplyDelete
  3. lapar pula tgok pagi-pagi ni .. BW kat sini salam kenal dr saya done follow from www.lizaizara.com

    ReplyDelete
  4. Oh very good food darling❤
    xx

    ReplyDelete
  5. sedapnya cik timmm...


    cik tim, nnt try laa lontong kt pejabat pos air leleh. sedapppp (tp x sure ada org jual lg ke tak kt situ)

    ReplyDelete
  6. Okay.. bookmark siap2 dekat maps.. mana tahu lajak ke Melaka, bolehlah singgah.. Kopi tu mengancam..

    ReplyDelete
  7. terima kasih CB share tempat mkn ni...boleh la cuba bila ke Melaka..nk bookmark lokasi ni..tgk pun tahu dah tempting

    ReplyDelete
  8. kalau ada tempat lunch or dinner yg best2..CB share la hihih

    ReplyDelete