Followers

Monday, 22 July 2019

View Sekitar Dataran Pahlawan Di Waktu Malam

Asslammualaikum Dunia .


Dataran Pahlawan waktu malam

Korang yang dah datang Melaka tue , mesti dah sampai ke pusat Bandar kan ... oleh kerana Melaka ingin dikenali  sebagai bandar membeli-belah , memang tak heran lar kanan kiri semua nya shopping mall ;)



Antara deretan kedai yang terdapat di Dataran Pahlawan 

Well , kalau nak tawaf satu hari keliling Melaka cam tak sempat jerk wak ... sebab banyak tempat yang sangat menarik dan makan yang best best dan tempat shopping yang best best ;) sengih sensorang ;)


Pi sini nak carik Beyblade jer pon๐Ÿ˜

Meh cikbunga kongsikan sekitar pandangan di waktu malam kawasan Dataran Pahlawan di Bandar Hilir ...oleh kerana mall yang dekat-dekat dan semestinya tempat penginapan pon dekat dekat jugak ... disekitar kawasan itu juga;) untuk yang menginap di hotel Hatten , korang tak yah risau ..sebab shopping mall berada dibawah jer;) dan kawasan sekitar memang meriah dengan tempat shopping ;)
kalu datang Melaka , bawa duit bebanyak sikit tau !!! ;)


Taken picture pon dari dalam kete jer 


Picture yang diambil sikit jerk sebab .. terleka jap dengan suasana malam Melaka yang mempesonakan ;)

Sempena 2019 adalah Tahun Melawat Melaka ... jangan lepaskan peluang ini untuk datang holiday ke Melaka yer ;) bawak semua atok , nenek , maklong , paklong , achik angah ... bawa satu kampung lagi bagus.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.. meriah Melaka nie !!!

Bahagian hadapan 

Bahagian belakang

Complete set


Dileraikan

Tada... 

Mana lar tahu kan ... time-time korang cuti berholiday nie ... haaaa bertemu jodoh ngan orang Melaka ... memang awesome gitewww ;)


6 comments:

  1. mlm2 pun kete byk kt sini hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaaa... Memang banyak kete kat jalan nie๐Ÿ˜‚

      Delete
  2. Replies
    1. Cantik menarik memang debomm๐ŸŒน๐ŸŒน

      Delete
  3. meriah walaupun di waktu malam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melaka siang malam memang meriah... Siang agak panas.... Malam memang OK sesangat๐ŸŒน๐ŸŒน

      Delete