Followers

Monday, 15 July 2019

Makan Western Foods kat Windmill Station

Assalammualaikum Dunia.

OK citer makan makan plak... Tengok banyak plak gambau makanan hari tu... Meh lah kita tengok gambar makanan. ๐ŸŒน๐ŸŒน

Apekah...layan movie

Tunggu food sampai

Extra black paper 

Nie pon sama

So far overall makanan Western kat sini pon beshe beshe jew... Tak der lah sampai sedapp sampai nak ulang lagi kan... 
Selain makanan Western, desert dia pon OK juga... Bebudak kan apa lagi kalau bukan nak ice-cream ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†  

Chicken chop




Yayyy semua makanan dah sampai๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

Korang kalau nak Cuba makanan Western kat Windmill... Silalah pergi ke Windmill yang berdekatan dengan tempat anda dan boleh buat ulasan yer๐Ÿ˜๐Ÿ˜



12 comments: