Followers

Thursday, 11 July 2019

Shopping kat Johor Premium Outlet JPO

Assalammualaikum Dunia.

Pertama kali cikbunga sampai sini dek non.. Jangan gelak okew... Kalau Afamosa Outlet tue memang selalu yer🌹🌹

Main entrance 

Port wajib bergambar


Candid katenyer🌹🌹

Cikbunga juga dah sampai Genting Premium Outlet juga🤩🤩
Ye laaa kita first time datang memang cam nie... tengok jew memanjang dulu... Rounding dulu.. Pas tue dah berkenan sambar jerlah...

Jom tengok directory JPO

Antara deretan shop lot

Padini pon ado

Rehat jap penat dah nie

JPO adalah outlet premium yang Pertama dibuka di Malaysia yang mejual barangan berjenama dari tempatan dan juga luar negara. Jom tengok gambar sambil cikbunga menyusun ayat,🌹🌹

Masuk kedai cekelat

Borong cekelat😊

Kalau kat Melaka.. Afamosa Outlet nyer sederet jew wak... Just jalan-jalan masuk jew shop lot kedai... Kat Johor Premium Outlet nie 2 tingkat gitew... Haaa kena rajin berjalan dan memang besar... Tak dapat tengok semua kedai....

Jom posing nak balik dah nie.. 

Ayen at JPO

Yayyy berjaya shopping 🌹🌹

Sebab cikbunga sampai pon dah nak malam... Singgah mana yang sempat jer🌹🌹
Kat Genting Premium Outlet pon dua tingkat juga👍👍

Cam banyak lah pulak gambar nie... 😊😊
Okew nanti sambung citer lain pulak😆😆


No comments:

Post a comment