Followers

Wednesday, 27 May 2020

Kuih Raya PKPB 2020

Assalammualaikum Dunia.

Salam yang ke 4 Syawal๐Ÿ™๐Ÿ™
Awak dah start koje ke๐Ÿ™‹

Cikbunga esok dah masuk office ๐Ÿ˜ฌ
Hari tue sempatlah buat biskut pkpb๐Ÿ˜…
Nie haaa kemalasan buat kuih raya pkp.
 Buatt untuk makan sendiri jew untuk kunyak kunyah tengok movie kat rumah๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹

Tahun nie x banyak pon buat๐Ÿ˜†Korang tengok ler๐Ÿ˜œ

Biskut paling senang

Wajib ade kot๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Selain kuih muih, yang penting kena beli kebabom juga๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Baru ler ghaye kate nyer.... Iye dak ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Huhuuu untuk anak anak๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Tangan dibahu tanda salam sebagai ingatan dan juga persaudaraan, laa nie tak leh salam, kita senyum jew laaa.. 
Awak jangan marah plak... Kini raya kan norma baru๐Ÿ™๐Ÿ™




23 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri CikTim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hati raya NA๐Ÿ™๐Ÿ™๐ŸŒน

      Delete
  2. Selamat hari raya kak admin Nay ๐Ÿ™‚๐Ÿ™
    Wah, besok sudah mulai masuk kerja ya .., selamat ya dan tetap jaga jarak, kak.

    ReplyDelete
  3. Tahun ini makan kuih raya sendirilah nampaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama samalah kita makan kuih raya kat rumah masing masing ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹

      Delete
  4. Selamat hari raya cik bunga. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Nana Leina ๐Ÿ™๐Ÿ™

      Delete
  5. Selamat Hari Raya cik Bunga.

    ReplyDelete
  6. SELAMAT HARI RAYA, menarik entry ini btw done follow, follow me back thanks http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Wallaikumsalam

    Selamat masuk kerja cik bunga..
    Stay safe..
    Keep Physical Distancing..

    ReplyDelete
  8. kuih cornflake tu kuih raya wajib...berapa balang pun habis..

    jemput la sertai segmen kita..
    https://www.aziankhalil.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kira singgah yer awak๐Ÿ™‹๐Ÿ‘

      Delete
  9. Cornflakes sedap..
    Selamat Hari Raya Aidilfitri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya sha๐Ÿ˜˜
      Dah abis.... Semalam last ๐Ÿ™‹

      Delete
  10. assalamualaikum... hi everything! ;-) sihat ke tu? maaflah... baru laa ni dapat memunculkan diri. bukan sebab kuarantin tapi... err malaslah nak cakap hahaha... tak tau nak cakap apa. just harap lepas ni kita dapat bertegur sapa lagi macam dulu2... jgn lupa jenguk2 blog sy tu. sy dah bersihkan segala habuk dan sawang2 hahaha...see ya!

    ReplyDelete
  11. Tahun ni buat kuih raya 3 jenis tapi sebalang dua je. Sendiri buat, sendiri makan

    ReplyDelete