Followers

Thursday, 14 May 2020

#KUATKANDIRIMALAYSIA Dari Nestle ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Assalammualaikum Dunia.
Baru baru ini Nestle ada melancarkan kempen #KUATKANDIRIMALAYSIA

Bekalan Box Nutrisi 
Dibekalkan oleh Omega, Every Day
 & Nestum 


Terima kasih Nestle kerana memberi 'box' yang lengkap dengan Nutrisi๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Tadaaa #kuatkandirimalaysia 

Nestum, Every Day & Omega 

Voucher shoopee ade jugak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


Sememang nyer, cikbunga merupakan pelanggan setia Nestle, sebab nyer kebanyakan makanan beli under Nestle ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Dalam box Nutrisi ini terdapat,


Nestum ๐Ÿ˜

Susu Every Day ๐Ÿ˜˜

Omega 

Sempena musim pkp nie kan, kenalah makan makanan yang mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan kita๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Sila layari website Nestle untuk dapatkan sample percuma dan  pelbagai promotion dan vouchers serta dapatkan nutrisi dan resepi sihat untuk kita semua.
# nestle
#kuatkandirimalaysia
#terimakasihnestle

www.dearnestle.com.my




18 comments:

  1. Ada sample Omega tak? Berminat saya nak cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila layari www.dearnestle.com.my

      Delete
    2. Ok dah tengok kat laman sesawang. Dah habis.

      Delete
    3. Ooo... Tak nanti banyak lagi tawaran yg nestle akan buat๐Ÿ˜‰

      Delete
  2. nice jugak... ada beli omega baru ni sblm start pkp.. dah 2 bulan pkp baru 2 kali minum. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenalah minum selalu @zulhilmi tempoyak๐Ÿ‘๐Ÿ‘

      Delete
    2. itu... nk bancuh tu yg segan.. minum ok. hahaha

      Delete
  3. Assalamualaikum cik bunga. SS membesar dngn nestle ... jenama yang diyakini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mualaikumussalam ๐Ÿ™๐Ÿ™
      Samalah kita ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹

      Delete
  4. Bestnya..nanti nak jengah website nestle. Dah tua2 ni kena banyak minum susu. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya SalbiahM
      Jaga diri dimusim perayaan nie๐ŸŒน๐ŸŒน

      Delete
  5. Sedap pulak nampak nestum tuh... tapi bila dah beli selalu lupa kewujudan dia dekat rumah ahahahahah sian nestum XD

    ReplyDelete
  6. Mantap sekali koleksi Nestle nya... awak juga mau...๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
  7. Sedapnya...best pula buat dlm benthk box kan

    ReplyDelete