Followers

Wednesday, 16 October 2019

Jalan - Jalan Mydin Mall MITC MELAKA ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน

Assalammualaikum Dunia.

Ada persembahan nasyid๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Anak anak comel sedang menyanyi nasyid❤️❤️

Mari sambung citer ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Lepas pergi Big Bad Wolf kan... Dah Pepenat tengok buku dan beli buku... Dan tengok ramai orang... Jom lah kita pi shopping mall ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Test kereta baru๐Ÿ™„๐Ÿ™„


Kereta mpv besar๐Ÿš™

Sebab location adalah di MITC Melaka, Jom masuk Mydin... Huhuuuu  cuci cuci mato plak ๐Ÿ˜ณ

Pergi Mydin sebenaqnyer pon ade citer juga... Pi beli sim card digi yang tetiba jew tak boleh nak contact...

Yang ni cikbunga boleh beli๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†

Emergency call jer boleh... Ingat line kat rumah yang ade problem... Sekali hantar kat kedai cek punya cek... Haaa kena tukaq sim kad.. Lepas dah tukaq... Kita pi pekena nasi kandar Padang Kota๐Ÿ™„๐Ÿ™„


Tengok dak kakak bawa kereta๐Ÿš˜

Dah lepas Kenyang... Pi surau...
Dan apa lagi pi merayap lah kat mall๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Dah dah Jom kita pi tunggu dak abang plak๐ŸŒน๐ŸŒน

16 comments:

  1. Nice kak,

    https://aseprohimat.com/perkembangan-sarana-transportasi-indonesia-dalam-5-tahun-terakhir/

    ReplyDelete
  2. Seronok jalan2 mcm ni..santai ja..

    ReplyDelete
  3. Assalamu'alaikum, kunjungan perdana saya ke blog ini. Ini artikel bagus seputar travelling & family ya. Oh ya, saya follow blog ini ya. Thx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih Vicky.. Nanti cikbunga balas kunjungan๐ŸŒน๐ŸŒน

      Delete
  4. mydin ni kejap ramai org kejap tak ramai esp time sy dtg hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikut musim anies... Selalu ramai bila time gaji hahahaaaaa๐Ÿ˜๐Ÿ˜

      Delete
  5. rajin cik timm.kesian anak sedara sy dapat makcik suka mereput kat rumah.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali bawa la...
      Ambil Angin kat luar๐Ÿ‘

      Delete
  6. seseklai berjalan gini memang syok kan cik bunga..

    ReplyDelete