Followers

Friday, 30 August 2019

Maggi Goreng Strawberry πŸ“πŸ“

Assalammualaikum Dunia.

Sapa tak pernah makan strawberry πŸ“πŸ“ angkat πŸ™‹‍♀️
Rasa nyer semua dah rasa strawberry πŸ“πŸ“
Manis masam dan enak πŸ“.


Taraa 'Maggi Goreng Strawberry' its doneπŸ€—

Strawberry πŸ“πŸ“


Kalau Korang pi Cameron Highlands kan mesti akan makan  Nasi Lemak strawberry πŸ“

Selain dibuat jus dan untuk hidangan coklat... Cake... Kita pelbagaikan rasa makanan berasaskan strawberry. Korang boleh jew makan begitu sahaja... Lagi bagus kot...

❤️❤️πŸ“πŸ“


Dari angle yang berbeza

Dah kena kokak😁

Nanti kalau Korang free... Boleh jew pelbagaikan rasa makanan 😁😁

...... Cikbunga beliπŸ“πŸ“ kat mall jer.....

18 comments:

  1. Tak pernah lagi makan maggi strawberry...nasi lemak strawberry dah makan dah

    ReplyDelete
  2. wah gemuknya strawberry itu. hehehe

    ReplyDelete
  3. Apakah rasanya maggi goreng strawberry itu.. merah sungguh warna strawberry itu..

    ReplyDelete
  4. mesti rasa masam manis kan megi goreng tu

    ReplyDelete
  5. Wow! chef wan pun nanges tengok ni... hehhehe

    ReplyDelete
  6. Alahhh tak pernah try lagi.. hehe
    InsyaAllah ada rezeki kena try ni :)

    ReplyDelete
  7. Tak pernah cuba lagi. Hehe sbb strawberry not my fav fruit. Tapi why not kan kalau nak cuba hee.

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2019/09/book-review-toksik-by-afiq-abruzzi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba dear ;)
      thanks naaa ...nanti cikbunga balas kunjungan

      Delete
  8. Ha a baca entri ni terus teringat Nasi Lemak stroberi CH.. Tapi tak pernah rasa pun. Sedap ke? Tapi stroberi ni makan gitu aje pun sedap kan

    ReplyDelete