Followers

Friday, 15 March 2019

Ambik Angin Kat Mahkota Prade Melaka

Assalammualaikum Dunia.
Semua orang dah tahu tempat shopping popular dan juga tempat  anak- anak muda-mudi melepak sejak tahun 90 an lagi...

Eh eh ade basikal lah

View dalam Mahkota Prade 

Masa itu Dataran Pahlawan mall belum ade yer...dan pusat beli belah Aeon aka Jusco pon ade kat Ayer Keroh je...so memang familiar lar Mahkota Prade ni masa itu dan juga sekarang.

Dah jumpa port kesukaaan


Tekunnya dak Rayyan

Hasil keja tangan dak Rayyan

Baru baru nie cikbunga ade pi Mahkota Prade carik barang dan juga survey barang😁😁

Korang tengok jer la picture yang sempat dicapture oleh cikbunga ..

Nie kat Bandar Hilir yer 

Monumen nie pon ade kat luar Mahkota Prade 

Korang yang datang Melaka tue...jangan lupa singgah kat Mahkota Prade.

3 comments:

  1. Mall ni walaupun benda sama kita tak pernah jemu ye CB hihi...Tak dapat soping tengok tengok pun jadiklah hihi

    ReplyDelete
  2. mahkota parade or mahkota prade?

    ReplyDelete