Followers

Tuesday, 5 June 2018

Cerita Raya : Biskut Cornflakes Madu

Assalammualaikum Dunia.
Meh nak citer pasai biskut raya๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Akak buat yang senang senang jer dik ...
Jom kita lihat biskut ape yang akak dah buat๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Yang dah beli pon ade jugak ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Susun dulu paper cup

Masuk sauna jap 

Dah siap
Close up sikit

Tue la dia citer biskut raya 


2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. ok yg ni pun nk sebalang... eh x 2 balang 1 balang nk tapau hahahaha

    ReplyDelete