Followers

Wednesday, 6 June 2018

Biskut Suji Yang Tak Jemu Di Makan

Assalammualaikum Dunia.
Hai ...korang dah beli baju raya ke...ape tema tahun nie...apa ape pun diharap
kan agar semua tidak shopping last minit yer...pengsan dibuatnyer...
Sebab tajuk ialah Biskut Suji....ini adalah biskut akak yang kedua 🙂🙂
Resepi korang google jew...akak tempekkan gambau jer okew,

Bulat bulat kan jer ....pas tue letak ceri

Picture tak banyak untuk
ditatap
 
 
Tup tup dah hari yang ke 21 Ramadhan ....lagi 9 hari jew lebih kurang ...
Biskut suji nie tak jemu dimakan walaupun guna minyak sapi ... rasanya yang lemak lemak tue memikat selera tak kira peringkat umur , haaa bila dah sampai kat mulut terus nak masukkan lagi dan lagi dan lagi kat dalam mulut ;)
 
p/s: minggu nie last sekolah , pastu cuti sekolah , riuhlah mana yang dah start balik kampong halaman tue yer , berhati hati dijalan raya semoga anda selamat sampai ke kampong halaman di musim perayaan ini ;)

4 comments: