Followers

Monday, 19 March 2018

Coconut Shake @Klebang Melaka

Assalammualaikum Dunia.

Yaaa entry ini adalah untuk Coconut Shake ;) sila tengok sambil telan air liur yer ;)

Original coconut shake

Dak Rayyan

Gelap jew...
Kejadian masih baru lagi , hari Sabtu ari tue, tak plan pon nak masuk dalam ,,,, tengok dari luar macam ehhh, line clear jer,,, apa kata kite try minum kat dalam ... haaaa ayat cam gitew  ...
apa lagi terus lelaju laaa kannn ..

Sedap jew dia sedutπŸ™„

Dalam kedai memang ramai orang but still have chair to sit okew,,, no worries ;) 
selain Coconut Shake yang meletup tue, kat dalam juga ade disediakan makanan nasi lemak, kuih muih serta jagung sweet corn .... pilih jer mana korang suka ... okew apa lagi nak akak tampilkan gambau yang di ambil ;)

So, akak rasa lagi best makan yang beratur kat luar tue , dari makan kat dalam ... nie memasing punya feel okew ..
Tue jer nak khabau 😎😎

9 comments:

  1. xpenah lg try kt sini tp y kat alai tu pernah...

    ReplyDelete
  2. untung la dok melaka..setiap mggu boleh g minum coconut shake tu heee

    ReplyDelete
  3. Pernah minum yang kat klebang tu... Best...

    ReplyDelete
  4. Musim panas terik sekarang ni mmg sedaplah pekena coconut shake kan

    ReplyDelete