Thursday, 28 May 2015

Pak Mustar Juara Kilauan Emas 5

Salam Khamis,

Korang tengok tak malam tadi final kilauan emas 5 ? Nampakkk !!
Dalam hati memang dak agak dah sape yang kan menang... tenyata ramalan ku benar belaka ,,,;) sebab nyer pak Mustar nie ramai pengikut nyer  heheheheeee ... suara orang lama lah katakana... cikbunga suka 3x

nie gambar ulangan yer tak sempat nak pi google

Tahniah diucapkan kepada semua finalis ;) yang penting enjoyed .... . kepada kak Lina yang dapat tempat ke-empat, Aling yang tidak kurang hebatnyer memberi saingan berada tempat ke-tiga, dan juga kepada  Elji yang memang best ( cikbunga ingat Elji yang menang ) Berjaya membawa pulang wang tunai RM 50,000, dan juara semestinya nyalah Mustar  (wak Mustar )  Berjaya membawa pulang RM100,000 dan hadiah khas  juri yang bernilai RM 10,000... wah murah rezeki pak Mustar ... lepas nie bolehlah  pergi melancong yer sebagaiman yang dihajatkan ;)


dahhhh tue jew nak kongsi ;)

5 comments:

  1. ooooo wak ni menang yer? tak tahan dah mata semalam, selagi tak tutup tv selagi tu anak teruna tu tak tidur...makanya, tak sempat tengok habis...

    ReplyDelete
  2. saya tak dpt nak layan kilauan emas ni, maklumlah astro tak bayor. tapi ada tengok episod awal2 dulu dan memang jatuh minat kat pak mustar ni. dlm ramai2 tu, kenal dia sorang je. alhamdulillah dia menang.. yezzzzaaa...

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. pemes laa wak ni lepas ni heheheeh.....

    ReplyDelete