Thursday, 21 May 2015

Kisah Siti Nur Fadhilah dan jejaka Korea ;)

Assalammualaikum.

Tajuk tak menahannn ;)

Lately ramai yang kahwin mix... dah jodoh kan ... dah tertulis dan termaktub qada' dan qada' untuk setiap anak Adam ..



 pasangan bahagia

Tapi sumpah cikbunga jeles kat Fadhilah nie http://iamfadhi.blogspot.com/ dah lah cantikk sangat , pandai pulak tu dan yang paling cikbunga jeles dia kahwin dengan jejaka Korea yang handsome sangat -sangat ...
korang boleh jer terjah blog beliau http://iamfadhi.blogspot.com/ untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang kisah percintaan dan perkahwinan beliau dengan jejaka Koreanya itu .


Puan Fadhilah sekarang tengah sambung belajar kat Korea dan juga beliau kini menjadi pemandu pelancong (part time)dengan harga yang mampu untuk semua yang gila nak pergi Korea termasuk cikbunga  heheheh .. apa -ape pon cikbunga doakan jodoh Fadhilah akan berkekalan hingga ke hujung nyawa .. korang pon patut terjah http://iamfadhi.blogspot.com/ memang seronok membaca kisah Fadhilah dan suami Korea dia ;) 


                                                     sweet sesangat pasangan ini :)

p/s: semua gambar cikbunga ambik kat iamfadhi.blogspot.com

7 comments:

  1. wah kahwin dengan lelaki korea :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Delete
  2. muka dia pun dah macam mix korea kan

    ReplyDelete
  3. baru tahu blogger jugak rupanya

    ReplyDelete
  4. macam kisah dongeng jadi nyata pula =D

    ReplyDelete
  5. tahniah buat dia..tapi orang malaysia pun ada yang iras-iras jejaka korea ni..

    ReplyDelete