Thursday, 12 February 2015

Malaysia Best Blog 2015

Salam dan Hallooo semua ;)

cikbunga baru jer tahu ada contest nie ;)

Ini adalah senarai antara 10 blogger yang cikbunga rasa amat popular ;)

Malaysia Best Blog 2015  
Malaysia Best Blog - 2015
   1)  Dr fatin Liyana  honeykoyuki
     Blogger yang menjadi idola setiap blogger baru di Malaysia kerana kejayaan beliau dalam bidang perubatan (doctor) dan juga dalam masa yang sama menjadi blogger popular .

2) Blogger mek cha hazanis.BlogSpot
     Blogger yang semakin popular dan menjadi model iklan syampu rambut safi syala ini juga menjadikan Dr.Fatin Liyana sebagai idola.

3) Che mat gebu dapur tanpa sempadan  http://www.tiffinbiru.com/
    Che mat gebu blogger masakan yang popular dan semestinyalah cara hidangan beliau menarik perhatian .

4) Blogger Ben Ashaari  http://www.benashaari.com/
    Blog yang berkisar tentang kisah hidup seorang ayah dalam membesarkan 2 orang anaknya selepas mengambil keputusan berhenti kerja .

5) Denai hati  http://denaihati.com/
   Blogger yang paling popular menulis berita penting yang berlaku di Malaysia dan blogger yang suka melancong dalam dan luar Negara.

6) Cik Epal http://cikepal06.blogspot.com/
    Kisah cikepal dalam dunia blogging dan kehidupan seharian beliau .

7) Kasih Aleeya http://kasihaleeya.blogspot.com/
    Kasih Aleeya diambil sempena nama puteri sulung beliau dan blognya juga memaparkan kisah kehidupan seharian danjuga riview produk dan sekarang melangkah satu lagi anak tangga    dalam  bidang perniagaan dimana mengeluarkan tudung the kasih atas jenama nya sendiri.

8) Maria Elena http://peliks.blogspot.com/
    kakak ipar Dr.Fatin Liyana dan popular dengan youtube nyer dan gambar pelik dia yang selamba .

9) Kaki berangan http://kakiberangan.blogspot.com/
    Banyak berkisar pelancongan dalam dan luar negeri dan selalunya mengambil gambar yang sangat cantik . Ada juga menyenaraikan harga dan package untuk melancong dengan detail .

10) OhDuit.com http://ohduit.com/
      Blogger  yang menjadi penganjur Contest SEO ini dianjurkan oleh Ohduit.com.”

11) Sally Samsaiman http://sallysamsaiman.blogspot.com/
       Blogger kaki melancong dan juga review produk ini semakin mendapat tempat dan perhatian dalam bidang blogging .
 
12) Lieya Latif http://lieyalatif.blogspot.com/

 suka singgah kat blog lieyalatif ;) penulisan beliau secara santai dan bersahaja telah memikat hati saya supaya menjengah blog beliau setiap hari ... kisah keluarga dan juga pengembaraan beliau sebagai isteri, ibu dan pekerja amat menarik perhatian saya ;)


Apalagi korang semua mari memeriahkan contest ini dan mudah-mudahan kita akan dapat lebih ramai kawan dalam dunia blogging ;)  MARI KITA “do-follow” link penganjur http://ohduit.com/  ohduit.com
Tarikh tutup penyertaan adalah 18 Februari 2015.

“Mari menyertai contest SEO Malaysia Best Blog 2015 dan anda berpeluang memenangi hadiah utama, wang tunai bernilai ribuan ringgit!! Contest SEO ini dianjurkan oleh Ohduit.com.”

15 comments:

  1. Saya terima penyertaan anda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jutaan terima kasih ;)
      http://ohduit.com/contest-seo-malaysia-best-blog-2015/

      Delete
  2. semoga berjaya dalam contest ni ye.. :D

    ReplyDelete
  3. biasa juga baca denaihati punya blog

    ReplyDelete
  4. Salam buat NayFatimah.... ada blog yang saya dah baca dan ada juga yang belum mengenali blog yang disenaraikan, Apa pun artikel yang menarik. Semoga berjaya buat anda.

    ReplyDelete
  5. semoga sukses dalam contest ini ya!

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya ye !!

    Ikhlas - Bakul2011

    www.bakul2011.com

    ReplyDelete
  7. Datang menjenguk
    Salam perkenalan, semoga berjaya dalam kontest
    Malaysia Best Blog 2015

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya di dalam kontest Malaysia Best Blog 2015 ini.

    Malaysia Best Blog 2015 - HASRULHASSAN.COM

    ReplyDelete