Tuesday, 10 February 2015

Birthday Giveaway By Farahana Ramlan

Hai korangg ...sihat tak?

meh kita klik sini plak farahanaramlan


 
Ucapan untuk birthday girl ;- 
hepy birthday Farahana , semoga awak panjang umur , murah rezeki dan gembira selalu disamping keluarga tersayang ;) awak memang baik hati sesangat sebab buat giveaway nie nak kasi hadiah kat kita orang hehehee dan juga harap awak akan ceria senantiasa  tak kira hujan ker panas ker rebut ker atau petir yang berdentum hahahaa !!!
 
jom kita support ramai-ramai ;)
 
nie untuk blogger yang kena tag ahakk : -
 
 
2) whiteroses2013 aka ain syafieqa
 

6 comments:

  1. terima kasih tag kite akak , kite dah pun join :)

    ReplyDelete
  2. Singgah sini :) Goodluck ye dengan GA tu..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama :D good luck

    jemput join hadiah ohsem menanti :D
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete