Friday, 5 September 2014

Nasi Lemak Buah Bidara !

Nasi lemak untuk sarapan ...
hai kengkawan , ari nie makan ape yer ? saya buat nasi lemak yang super ler simple dan senang jew nak buat ;)
the simple sambal
 
 
kacang goring campur ngan ikan bilis
 
                                                      dihidang dengan telur goring sekali ye ...

dan last sekali nasi lemak ..tp tak capture pic die sbb dalam periuk nasi... okey resepi nie senang jew dan paling mudah nak disediakan ... jom masak nasi lemak ;)

selamat memasak yer ;p)
 

12 comments:

  1. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  2. sedapnya nasi lemak

    Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  3. menu peberet anak2 lieya ..... mmg selalu buat.... weekend ni pun rase nak buat laaaa...tapi nak buat nasi lemak hijau plak...lame dah tak buat nasi lemak hijau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq lieyalatif dtg sini;) suka sesangat yer lah blogger popular lah katakan ;) tq^^

      Delete
  4. your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm for visit me ;) i will be there to visit u back ;)

      Delete
  5. wahhh... terbaik lah ni...

    p/s: Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete