Wednesday, 13 August 2014

Cerita Teluk Batik Perak 2014

As salam ,
pagi yang sejuk di Melaka ,
Hari tue ade pegi jenjalan dan buat sikit kerja dan kawasan yang dilalui dan disinggahi adalah di Lumut Perak, dan dah sampai sana mestilah  kena pergi pantai nya yang terkenal iaitu Teluk Batik ..
Pergi pun tak merancang atau plan...

Jalan punya jalan sempatlah singgah Jaya Jusco di Lumut , betul ke namanya ... ade nama tapi teman dah lupa laaa... besaq giler JJ dia dan puas lah korang nak meronda dalam tue , penat jenjalan dalam tue , budak-budak nie nak pekena aiskrem .. okelah  , meh makan aiskrim baskin robbin jap...
Rayyan
 R
Naufal

Icha
 
 
lepas makan aiskrem perut dah lapaq , pi carik kedai ikan bakaq kat area sane , sebab malam , nama jalan pon teman tak ingat , tapi yang pasti kat Lumut , ade seafood yang best-best juga ,sorry gambar hidangan tak snapp lupa sebab melayan karenah budak-budak nier... maca-macam perangai , biasalah anak kecil cam gitu ler gupanya;)
Lepas kenyang balik homestay ape yer namanya ... alahai teman nie memang pelupa gamaknya ...
nanti kena snap picture satu satu ...
petang tue baru kami singgah menjengah pantai Teluk Batik ...;)
meh posing jap
                                                           close-up icha
 
snap before berendam dalam air, bila dah berendam tak sempat nak snapp gambar naik banana ... tak perlah lain kali mesti snapp gambar bebanyak... memandangkan this picture snapp on my phone jew ... tak banya pon gambarnya ;)
bersama tokwan dikaki tangga
bolehlah melayan bebudak nie sambil bercuti ... penat ooiii
okew tue ler cerita kami di Teluk Batik .




1 comment: