Monday, 3 March 2014

Tudung Raya 2014

As salam and very good day to all ,
since lama dah tak update ,, rasa macam  muzium plak ;)
okey , girls, kawe nak jual tudung murah-murah jew sempena nak sambut lebaran nanti ... actually barang pon beli online so , sama yang berminat boleh order dan pilih warna yang berkenan okew , nanti bila dah comfirm , baru saya akan order mengikut citarasa saudari/puan yang budiman ..
silalah order yew ... murah jew .. bukan nyer brand Fareeda yg beratus hinggit tue ( wei x mampu aka) atau jenama yang unggul .. banyak ek jenama tudung sekarang ..cth , Ariani lah , Nur Kasih lah , .. maaf yew merepek sakan ... maklumlah dah lama tak ketuk keyborad tue yang jadi lagu nie ...
so , layan gambo , kalo berkenan jangan lupa bagi tau tau .. senang nak order awal-awal , takut abis stok ... maklumlah untuk raya kan ,,,, ;)

 
Fabric: (1) Lycra Korea (2) Chiffon Floral (3) Chiffon plain
                                     Awning: Corduroy
        cepat-cepat order yew murah jew , x sampai Rm 50 hinggit pon ;)
                       



Tudung Chiffon 3 Layer Kasa Rubiah
Fabrics: Chiffon Kasa Rubiah+Chiffon AAA Grade
Awning: Chiffon (Full cup)
Color: 8-9 Lovley Colours ( Brooch included)
Size: M


 

6 comments:

  1. Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Delete
  2. saya tak comey pakai tudung instant huuu pakai bawal atau shawl je huhu tapi cantik cantik tu

    ReplyDelete