Followers

Sunday, 23 February 2020

Pulut Durian Ikan Masin 2020

Assalammualaikum Dunia.

Ini adalah first durian tahun 2020😘

Pulut Durian ikan masin😍😍

Love itπŸ’•

Dappp nyer baq hangπŸ‘πŸ‘

Marilah kita berjemaah tengok gambau yer🌹🌹

"Do you eat durian" πŸ’‹ I Love durian so muchπŸ’–

Yummy 

Haaa ambik koo.. Besau nau ikan masin nieπŸ€—


Close up the picture 

Happy weekend 😘😘

P/s:pulut terkenal makanan popular di utara Malaysia such as Kedah and Perlis.. So many dishes can make from pulut like, pulut kacau, pulut inti, pulut bakaq and so many 😘😘 this is Pulut Durian πŸ‘†

27 comments:

  1. Selalu makan pulut durian tanpa ikan masin.

    ReplyDelete
  2. tak pernah makan pulut durian ikan masin. sll makan pulut n durian aje or pulut n ikan masin.

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. wah belum pernah kami makan macam ni. hehe. selalu makan pulut dengan durian atau pulut dengan ikan masin ja. hehe

    ReplyDelete
  4. ya ampun sedapnya. dah join giveaway mama tak? jom join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. RM 1000 utk dimenangi

    ReplyDelete
  5. Gaul sekali ke tu? Tak leh bayang rasa dia... Biasa makan asing...

    ReplyDelete
  6. x reti wak nk mkn pulut dgn durian dgn ikan masin camtu., huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan satu satu wak... Boleh jew asing asing kan... Ikut selera πŸ˜„

      Delete
  7. suka jg mkn pulut dgn ikan masin tp sy prefer ikan masin yg banyak isi bkn yg 'sekeping' je hehehehe

    ReplyDelete
  8. saya prefer pulut dgn kelapa.. dah try mkn dengan ikan masin tp tak kena dengan selera laaa..

    ReplyDelete
  9. ini pertama kali akak nampak orang makan pulut durian dengan ikan masin... heheheh

    ReplyDelete
  10. ahai aku ada pulut ada durian tapi ikan masin tak ade kesian

    ReplyDelete
  11. alamak...sedaaap...yummy

    # I am following you, hope, you follow me as well

    ReplyDelete
  12. If you're trying hard to lose pounds then you absolutely have to try this brand new custom keto meal plan diet.

    To create this service, licensed nutritionists, fitness trainers, and chefs have joined together to develop keto meal plans that are efficient, decent, cost-efficient, and fun.

    Since their grand opening in January 2019, thousands of clients have already transformed their body and health with the benefits a smart keto meal plan diet can provide.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-tested ones provided by the keto meal plan diet.

    ReplyDelete
  13. Tak pernah rasa tapi nampak menyelerakan..

    ReplyDelete
  14. Kalau pulut durian mmg fav... Tapi kalau pulut durian + ikan masin belum pernah try lagi...

    ReplyDelete
  15. Saya suka pulut durian di makan manis. Makan dgn ikan masin tak pernah buat lagi.

    ReplyDelete
  16. Sha suka pulu, suka durian dan suka ikan masin.. Tapi tak pernah lagi gabungkan tiga ini dan makan..
    Kalau pulut dan ikan masin tu pernahlah.. Pulut dengan durian, tak pernah.. hehehe..

    ReplyDelete
  17. godaan duniaaawi sungguhlaaa ini !! dedua suka ikan masin suka durian pun suka.

    ReplyDelete